Laurenţiu Ciurel: Aceşti salariaţi au un loc de muncă şi au fost anunţaţi din martie că se vor reîntoarce la Minprest

Protestatarii au renunţat la greva foamei, după ce jandarmii şi poliţiştii au constatat că aceştia nu aveau aprobarea Primăriei pentru protestul din faţa CE Oltenia. Dar, înainte de asta, directorul de Resurse Umane al companiei, Ion Răuţ a ieşit şi a discutat cu aceştia, spunându-le că situaţia lor nu se va schimba, rămânând salariaţi ai Minprest. Pe de altă parte, managerul CEO, Laurenţiu Ciurel a spus că în această perioadă se restrânge activitatea din cariere:  ” Descopăr că am 50 de oameni detaşaţi de la diverse societăţ, la Divizia Minieră. Noi restrângem activitatea din cariere şi trebuie să le fac loc oamenilor companiei. Mai mult, muncitorii care ameninţă că intră în greva foamei, ştiau din martie că se vor întoarce la Minprest. Deci, ei au un loc de muncă, nu au rămas fără slujbe”, a mai spus managerul.

Protestatarii au declarat că vor reveni mâine, după ce vor lua aprobarea municipalităţii: “Am înştiinţat CE Oltenia, Consiliul Judeţean, Prefectura, neştiind că ne trebuie aprobare de la primărie. Ne vom întoarce mâine”, a spus unul dintre muncitori, Ion Vulpe. Cei 16 salariaţi ai Minprest cer să fie angajaţi cu contracte “definitive” aşa cum au încheiat o parte din colegii lor.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. mineru says:

    e si unul care a luat ordonanta si lucreaza tot la tismana

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad