Laurențiu Ciurel: Ce împăcare cu Marin Condescu? Nu suntem vecini care se ceartă peste gard!

Managerul CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, a făcut ieri primele declarații oficiale după vizita de săptămâna trecută, la Târgu Jiu, a prim-ministrului Victor Ponta. Acesta a declarat, pentru Gorj Domino, că în discuțiile avute cu premierul nu a fost pomenit numele lui Marin Condescu, ci al echipei de fotbal a orașului, Pandurii Târgu Jiu. Despre așa-numita împăcare între liderul FNME, Marin Condescu, și Laurențiu Ciurel, managerul CEO precizează clar că în discuțiile cu șeful Executivului nu a fost vorba despre așa ceva.

De asemenea, Laurențiu Ciurel a mai spus că i-a solicitat sprijinul prim-ministrului în privința exportului de energie pe care CEO vrea să-l facă, discutând cu acesta și despre problema exproprierilor.

„Am alte preocupări”

Iată ce a declarat Laurențiu Ciurel în privința „împăcării” cu Marin Condescu, pe care ar fi „binecuvântat-o” Ponta la Târgu Jiu, primarul Florin Cârciumaru anunțând-o repede în presă: „Ce împăcare cu Marin Condescu? Nu este vorba despre așa ceva. Nu suntem vecini care se ceartă peste gard! Am alte preocupări, nu e vorba de ceartă sau scandal. Discutăm instituțional: Condescu, din partea sindicatelor și eu, din partea CE Oltenia. La întâlnirea cu domnul Ponta am vorbit despre exportul de energie pe care CEO vrea să-l facă, cerând sprijinul premierului pentru a găsi capacități libere la Transelectrica, să putem exporta energie. Am vorbit despre exproprieri, de asemenea. Nici nu a fost pomenit numele lui Marin Condescu, ci singurul lucru menționat de domnul Ponta a fost ca echipa orașului, Pandurii, să rămână la un nivel de finanțare care să-i permită evoluția, dar, mai ales, în condiții de totală corectitudine a cheltuirii banilor. Asta mi s-a cerut mie, iar eu am dat exemple de banii clubului cheltuiți incorect. Mi s-a spus să luăm măsuri ca fondurile de la companie să fie gestionate în mod cinstit. Nu a fost nicio referire la sindicat…. Pentru mine, important este că CEO a vândut un pachet de energie de 200 MW cu contract pe 15 luni”, a mai spus managerul CEO.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Commentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Io says:

  Recunosti tu ceva vreodata, numai ce iti convine.Sint sigur ca a vorbit destul si despre Condescu..dar cine mai recunoaste..un om care azi zice ceva..si miine se intoarce si nu si mai aduce aminte ce a promis .

  Thumb up 2 Thumb down 1

 2. m.i. says:

  …cui ii trebuie echipa de fotbal in Tg-Jiu ? sunt convins ca mai putin de 10?% din cetatenii din Tg-Jiu sustin finantarea de la CEO a acestei echipe. Oamenii vor solutii pentru problemele de zi cu zi: locuri de munca, un oras functional.

  Thumb up 2 Thumb down 1

 3. anti says:

  un frustat ca domnul Ciurel, marele maestru, caruia i se permite orice nu urmareste decat razbunarea pe cei care l-au dat afara din complexul rovinari. ne place sa uitam, sau poate uitam pur si simplu dar sindicatele au dat afara un asemenea om. din pacate au si nimerit omul care sa-l dea afara. e un habarnist in managementul unei unitati, foarte curios pe ce baza economica nu cea inventata de vreo comisie sunt externalizate cariera precum berbesti sau husnisioara ai carei oameni au fost mult prea vitregiti in ultimii ani de conducerile SNLO fiindca au fost la margine. nu urez mineritului decat sa duca atat cat o sa duca eolianul, adica ata cat bate vantul cu omul asta care nu urmareste profitul personal

  Thumb up 2 Thumb down 0

 4. berbec says:

  condescu este cel mai mare hot care-a trait vreodata in partea asta a lumii

  Thumb up 0 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad