Laurențiu Ciurel (CEO): Nu acuz pe nimeni – Bălășoiu are o sarcină extrem de importantă, Motocu a demisionat pentru a fi în linia doi


• Dumitru Dumitrașcu și Dan Vasile, noii șefi ai sucursalelor CEO de la Ișalnița și Craiova II
• „Lipsa cărbunelui de la Ișalnița poate avea mai multe cauze”

Lipsa celor 100 de mii de tone de cărbune pentru care sunt audiate 10 persoane de la SE Ișalnița,  poate avea mai multe cauze, a spus ieri managerul CE Oltenia, Laurențiu Ciurel. „Acea lipsă de cărbune care s-a dovedit a fi poate să aibă mai multe cauze: declararea unor consumuri mai mici sau dimensionarea greșită a depozitului. Cert este că de acum înainte vom porni pe baze reale. Niciodată depozitul nu a fost gol, iar în acest fel vom putea cunoaște exact de acum înainte capacitatea acestuia. Țin să spun că nu acuz pe nimeni, dat fiind faptul că nu s-a făcut o analiză până acum a dimensionării depozitului. Va fi o lămurire a situației ”, a declarat acesta.

Ieri au avut loc mai multe audieri la IPJ Gorj. Șase dintre șefii SE Ișalnița au dat declarații polițiștilor cu privire la miile de tone care nu mai există de facto în depozitul termocentralei.

Bălășoiu, șef de direcție al uzinei de  termoficare

Întrebat de ce a fost schimbat Constantin Bălășoiu, Laurențiu Ciurel a răspuns că acesta are o sarcină importantă în cadrul companiei. „Trebuie să optimizeze partea de termoficare, să reducă pagubele foarte mari. După mine, este o sarcină extrem de specială și importantă. Domnul Bălășoiu va conduce direcția respectivă. Va trebui să intervenim acolo unde Primăria Craiovei nu dispune de suficiente resurse. Am considerat ca domnul Bălășoiu, pe toată durata problemei de la Ișalnița  să fie în afara acestei zone ”, a mai spus managerul.

Motocu, director tehnic

Marian Motocu a condus, până vineri, SE Craiova II. Acesta a fost înlocuit cu Dan Vasile, specialist care lucrează acolo din 1995. Despre schimbarea șefului de la SE Craiova, Laurențiu Ciurel a precizat: „Am avut o discuție, cu ceva timp înainte, în care domnul Motocu mi-a făcut cunoscut că ar vrea să se retragă din prima linie, ca să spun așa. Vrea să fie mai puțin încărcat, având până acum mai multe răspunderi. Și-a depus  demisia din funcția de director al sucursalei și va ocupa funcția de director tehnic”, a mai spus managerul CEO.


Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad