Laurențiu Ciurel: Condescu, Golea, Mitrescu, Etagan, Temelescu- un grup de șmecheri care și-au împărțit anual câte 4 milioane de euro!

Sindicatele FNME au ieșit public cu o declarație ce vizează intenția de reluare a negocierilor cu administrația companiei energetice. Managerul CEO, Laurențiu Ciurel respinge clar ideea, spunând astăzi: „ Domnii aceștia nu mai reprezintă pentru mine sindicat. Sunt doar un grup de șmecheri care au reușit ani de zile să împartă între ei  circa 4 milioane de euro pe an, dați cu drag de fostele administrații ca să rămână în funcții”. Mai mult, laurențiu Ciurel a mai precizat că apelul la negociere este unul cât se poate de fals și nu numai: „Întoarcerea lor la dialog este doar o vorbă, după ce au constatat că nu le semnează nimeni cererile de grevă, majoritatea fiind atât de compromiși că le e frică să mai meargă între oameni”. De asemenea, managerul CEO susține că va dialoga cu sindicatele numai după ce liderii vor fi aleși în mod direct de către salariații CEO, nu prin intermediari adică prin delegați așa cum este practica FNME de mulți ani încoace. Laurențiu Ciurel a lăsat să se înțeleagă că reîntoarcerea la negocierile cerute de FNME printr-un comunicat de presă semnat de Ioan Feurdan, nu este posibilă. Cu alte cuvinte, administrația va dialoga cu lideri de sindicat, alții decât cei actuali.

Opinia șefului CEO despre  „lucruri mici și oameni mici” care vizează și un director al CEO,  în ediția de mâine a Gorj Domino.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dan says:

    sa justifice parazitii banii pe care i-au mancat ani de zile fara sa dea pe la servici

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad