Leii au început să lege victoriile!

Băieții lui Lincar merg ceas în amicale. După ce au zdrobit Vișina cu 4-1 în primul meci pe Oblemenco, în weekend, la Clinceni, au bătut formația Inter cu 3-1. În stagiul de la Câmpina vor urma încă două jocuri de verificare.

CS Universitatea Craiova a intrat în linie dreaptă înaintea startului de sezon. Sâmbătă, echipa lui Lincar s-a impus de o manieră categorică pe terenul formației Inter Clinceni, scor 3-1. Deschiderea scorului a survenit relativ târziu, în finalul primei reprize. Oaspeții au avut penalty la un fault clar asupra lui Sin. Dragalina a executat, dar portarul gazdelor a ghicit colțul. Pe fază, Bardu a trimit în plasă, din respingerea goalkeeperului advers.

A ieșit la rampă Ganea

Partea a doua a început la fel de bine cum s-a terminat prima. Cu gol oltean: după ce a driblat trei adversari, Ganea a marcat, cu un șut bine plasat din interiorul careului. Ultima reușită a craiovenilor a fost o bijuterie: voleu în vinclu trimis de același Ganea. Gazdele au marcat pentru onoare dintr-o lovitură liberă, lateral stânga, prin Andrei. Erik Lincar a început partida în următoarea formulă: Irimia – Vișan, Ljubinkovic, Scarlat, Velcovici – Pîrvu, Precup, Dragalina, Sin, Bardu – Ivan. La reluare au mai intrat I. Stancu, S. Stancu, Dragu, Oprița, Ionescu, Cîju, Ganea. Portarii au bifat fiecare câte 30 de minute, pe parcurs fiind introduși Roman și Brac.

Mâine, alb-albaștrii joacă împotriva CSM Câmpina

Din weekend, CS Universitatea Craiova se află într-un nou stagiu de pregătire, la Câmpina. Pe lângă antrenamentele intense, alb-albaștrii vor susține și două meciuri de verificare, împotriva grupărilor CSM Câmpina și Unirea Slobozia. Astfel, mâine, CS Universitatea Craiova va evolua contra celor de la CSM Câmpina, echipă promovată în această vară în liga a treia. Partida se va disputa de la ora 18:00, pe stadionul din Câmpina. Sâmbătă, 17 august, craiovenii vor întâlni Unirea Slobozia, echipă ce a încheiat stagiunea trecută pe locul 7 în seria est a ligii a doua. Meciul va avea loc la Brazi, cu începere de la ora 10:30.

 

FC Universitatea, egal cu Minerul Motru

După ce i-au învins pe motreni la Severin, cu 2-1, băieții lui Napoli le-au acordat revanșa într-un joc disputat la Motru. Trupa lui Fane Nanu a fost la un pas să o obțină. A deschis scorul prin Rada, din lovitură liberă, după o jumătate de oră de joc. Victoriei motrenilor s-a opus ivorianul Ahoua, care a egalat cu 12 minute înainte de final. Nicolo Napoli a contat pe Hotoboc – Mitic, Acka, Cosic, Busu – Saceanu (c), Mirzeanu, Goge, Jackie Nicolae – Jaksic, Balan. După pauză au mai evoluat: Maggioni – Cruceru, Frăsineanu, Stoianof, Ahoua, Dinu și Rioșanu. Ieri seară, după închiderea ediției, FC Universitatea Craiova a disputat un nou joc de verificare în compania grupării Știința Turceni.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad