Libanezul Shamsin – legitimat, urmează fratele lui Enrico

După Dos Santos, Distefano, Paulinho şi Rubio, Pandurii continuă transferurile prin legitimarea libanezului Shamsin, dar şi prin iminenta achiziţionare a brazilianului Constantino da Silva Elton, nimeni altul decât fratele geamăn al fundaşului Enrico da Silva.

Având de luptat pe cele trei fronturi (Europa League, Liga I şi Cupa României), Pandurii continuă să se întărească pentru acest sezon. Pentru a putea face faţă cu brio ineditei provocări, formaţia gorjeană a lansat acum o adevărată provocare față de investiţia în… transferuri! În această săptămână, Pandurii l-a achiziţionat şi pe atacantul Feiz Shamsin, cel care fusese deja prezent în lotul lui Cristi Pustai în cantonamentul desfăşurat la Alba Iulia. Shamsin este originar din Lebanon, dar are şi cetăţenie germană, vârful de atac începându-şi cariera la Hamburg SV, apoi trecând şi pe la St. Pauli, pentru ca ultima „aventură” nemţească să fie la Hannover. Totuşi, în ultimul sezon, Feiz Shamsin a evoluat pentru Ijtimai Tripoli. La cei 21 de ani împliniţi, libanezul şi-a trecut până acum în cont 7 partide pentru naţionala de seniori a ţării sale şi a marcat un gol. Shamsin a semnat un contract valabil pe un an de zile cu Pandurii Târgu Jiu, cu drept de prelungire dacă va convinge.

Doi gemeni la Pandurii!

Din câte se pare, atacantul libanez Feiz Shamsin nu va fi deloc ultimul transfer al Pandurilor din această perioadă. Şi asta pentru că oficialii gorjeni se află deja în discuţii avansate cu un mijlocaş la închidere brazilian, nimeni altul decât fratele geamăn al fundaşului Enrico da Silva. Este vorba despre Constantino da Silva Elton, care vine chiar din campionatul cariocas, de la Ferroviaria. Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, spune că jucătorul a acceptat un salariu „mai mult simbolic”: „Nu va fi un cost mare pentru club, vine pe o sumă mică de bani; încercăm cum am mai făcut şi cu alți jucători, poate sare iepurele”. Constantino da Silva Elton urma să semneze aseară o înţelegere cu Pandurii Târgu Jiu pe durata unui sezon.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad