Liberalul Ion Iordache, atac la liderul PNL, Crin Antonescu

Fostul primar al orașului Turceni privește cu greață actuala scenă politică din România.

Ion Iordache a ieșit din prim-planul politicii gorjene anul trecut, când a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat de primar la Turceni. Liberalul i-a lăsat locul fostului său viceprimar, Dumitru Gâlceavă. Acum își vede de afacerile sale, dar, se mai uită și pe scena politică, pe care n-o vede cu ochi buni. Ion Iordache e nemulțumit cum Crin Antonescu conduce Partidul Național Liberal. „Nu cred că voi reveni în politică, numai dacă se schimbă ceva în următorii zece ani. Acum sunt numai neputincioși și nerealizați: Partidul Național Liberal este oricum cel mai curat și cel mai frumos, așa cum este el, cu toate lipsurile lui. Ar trebui să dispară Crin Antonescu de la conducerea PNL ca să se schimbe lucrurile în acest partid. Oricum, dacă ar veni unul tot ca el, să doarmă-n bocanci, cam tot aia ar fi. În PNL sunt, însă, oameni care au valoare, dar nu pot să facă treabă atâta timp cât la conducere este Crin Antonescu. Călin Popescu Tăriceanu este un om puternic și respectat și ar putea revigora Partidul Național Liberal”, a declarat Ion Iordache.

Categoria: Politică

Tags:

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Elena says:

    Deci cam astia ar fi liberalii din Gorj : Ion iordache , Gh Magheru si Dian Popescu . PS ordinea este aleatorie .

    Thumb up 1 Thumb down 0

  2. turceni says:

    daca si mucea asta de iordache isi da cu parerea despre liberalism,care sa imbogatit de pe urma politici,nu este de mirare de halul in care am ajuns

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad