Liderii din FNME cer funcții de directori!

• Se umflă TESA la CEO?

Majoritatea liderilor organizațiilor sindicale afiliate la FNME, chiar „locotenenți” ai liderului federației, au solicitat funcții de directori, de șefi de departamente sau funcții de juriști. Cel mai recent caz de trecere în administrație este cel al lui Nelu Roșca, numit zilele trecute în Consiliu de Administrație al Minprest. Un alt lider, Florin Trofin fostul șef al Sindicatului Liber de la SE Turceni, a fost numit director de resurse energetice în cadrul sucursalei, numire ce a avut loc în urmă cu aproximativ două luni.

 

Lista continuă cu foști inspectori sociali care „candidează” acum la posturi în administrația Complexului Energetic Oltenia. Dacă aceștia vor și primi funcțiile solicitate, aparatul TESA al companiei va lua din nou în greutate. Interesant este că parte dintre liderii de sindicat își aspiră chiar și la scaunele de directori de carieră.

Condescu, lăsat baltă

Mai mult, toți cei care solicită posturi în administrație au sprijinit la timpul respectiv partidul de guvernământ, adică PDL. Surse din minerit afirmă că aceștia sunt gata să-și schimbe opțiunea politică (simpatizând brusc cu PSD), și, în unele cazuri, carnetul de partid. Grav este că în culise, problema chiar se discută politic. Pe de altă parte, se întrezărește dezmembrarea „imperiului” sindical construit cu multă grijă de Marin Condescu. Acesta pare să fie lăsat baltă chiar de apropiații săi.

„Locotenenții” atacă posturile de șefi de cariere

Surse sindicale afirmă că liderul Titel Zgondea vrea scaunul de director la UM Pinoasa, în locul lui Gheorghe Mărășescu. De asemenea, Cristi Popescu aspiră la funcția de director de resurse umane fix în cadrul Diviziei Miniere. Este fost inspector social și chiar fost director de resurse umane la SNLO. Filip Cioplea „atacă” protecția muncii unde vrea să ocupe funcția de șef de departament , Gabriel Bălăceanu, mai spun sursele, revendică funcția de director al carierei Tismana 1, funcții în administrație, conform studiilor, solicitând și Adrian Marciuc sau Petre Mămăligă. Un apropiat al lui Marin Condescu, vicepreședinte al Biroului executiv al FNME, Dumitru Pârvulescu țintește funcția de director al UM Peșteana, în locul lui Alexandru Braia. Mai mult, Eugen Iovan și subalternii săi de la sindicatul de la Turceni nu se mai simt bine în organizații și vor să se „afilieze” administrației. Rămâne de văzut cum va gestiona administrația această situație.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. mineru' stresat says:

  Duduie draga, numele tau are vreo legatura cu etnia? Pentru ca numai asa s-ar explica prostiile pe care le scri aici…adica sa fie cumva un defect de traducere din …maghiara in romana …sau pur si simplu proasta informare , Titel Zgondea este sef de schimb la UMC PINOASA, nu este si nu a fost vreodata vreun lider (nici macar de sindicat) cat despre ce ar vrea fiecare…te crezi “mafalda ” probabil de le sti pe toate, surse sindicale nu cred sa ai, poate …”gura satului”. Vezi, din cauza asta nu are lumea incredere nici in presa…prost informati, nu faceti verificari la ce scrieti…etc…de kko sunteti…

  Thumb up 1 Thumb down 0

 2. euana says:

  sa primeasca un sut in fund, daca ciueel accepta asa ceva inseamna ca este mai javra ca ei, sunt niste gunoaie, rusine lor, asta se intampla daca sunt corupti si au facut diferite afaceri, exemplu la fluieratoru, si o sa le vina randul la toti degeaba incearca sa schimbe barca

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. misu says:

  hahaha…asta asa sa vada si prostimea cine ia reprezentat pe ei in negocieri , cica lideri de sindicat , ii doare in p…..de voi , au avut si au ca scop doar aranjarea lor si a familiilor lor . asta meritam , deci …avea ciurel dreptate ?..avea…iata dovada , ieri il injurau cu condescu azi il pupa si in c…pentru un post , dar nu orice post …de director…si daca ciurel ii accepta inseamna ca si el este un pirlit de fripturist….eu i-as pune sa dea concurs si sa poata sa piarda si postul detinut acum….titel zgondea un prostanac , stie minerit cit stie si bunica , dupa ce sia dovedit priceperea ca sef de sector si alte functii detinute vrea director….sasa au inchis cariera doar daca nu vrea sa fie director la consrvarea carierei , sau poate i sa prins maxilaru rupt de niste angajati ai lui …stie el ….filip cioplea …cel care da lectii de moralitate …ca sindicalist , a uitat de unde a plecat , sasa nu face nimic la sindicat , vrea la protectia muncii sa vina in cariere si sa alerge dupa oamenii care nu au echipament si casti pe cap …vai de capul lui si de al nostru….

  Thumb up 2 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad