Liderii FNME, analizaţi comportamental

Consiliul de Coordonare al Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME) va avea loc astăzi, când numeroşi lideri de sindicat se vor întâlni la sediul federaţiei, din centrul municipiului.

 

FNME va stabili astăzi când va avea loc şi Consdiliul de Coordonare în cadrul căruia se va hotărî dacă este necesar să aibă loc Congresul Extraordinar de alegeri.

Negocieri

Sindicaliştii vor discuta despre participarea la negocierea CCM pe fiecare sector de activitate cu organizaţiile patronale din energie. Ion Ruşeţ, lider al FNME, a declarat că în momentul de faţă nu se cunoaşte cu ce organizaţie patronală este asociat Complexul Energetic Oltenia: „Fosta Societatea Naţională a Lignitului Oltenia a fost afiliată la Patromin. Nu ştiu care mai este situaţia acum cu CE Oltenia, nu ştiu la ce organizaţie patronală este afiliată compania”, a spus ieri acesta.

„Avem comisia de disciplină”

Întrebat dacă vor fi luaţi în discuţie liderii care nu mai stau alături de Marin Condescu, unul dintre şefii FNME, Marin Golea, a spus: „Probabil vor fi analizaţi comportamental liderii de sindicat din teritoriu. Cei care sunt nemulţumiţi de Biroul Executiv, nu cred că au fost mandataţi de salariaţii pe care îi reprezintă şi, în acest caz, avem şi o comisie de disciplină”, a mai spus acesta.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. LIDER says:

    Ba, sunteti nebuni? Acelasi subiect l/ati tratat joi si vineri, pe larg. Ce aduce nou articolul de azi?

    Thumb up 1 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad