Liderii FNME au interzis la birouri în cadrul sediului CEO din Târgu-Jiu


Sindicaliștii FNME vor să ceară administrației CEO un spațiu pentru a funcționa. Mai-marii companiei le transmit că nu au de unde și îi trimit la Mătăsari.

Președintele Sindicatului Minerul Pinoasa Rovinari, Marin Golea, a declarat, în presa locală, că Federația Națională Mine Energie va solicita  administrației Complexului Energetic Oltenia un spațiu, fie în sediul Diviziei Miniere din centrul Municipiului Târgu-Jiu, fie în actualul sediu al companiei din zona Gării. Asta, după ce șefii companiei i-au informat că în maxim două săptămâni va trebui să se mute din sediul FNME din centrul orașului, unde funcționează și clubul Pandurii. Directorul Diviziei Energetice din CEO, Aurel Medințu, spune că FNME trebuie să se mute în clădirea din Mătăsari, pusă la dispoziția celor patru federații reprezentative de la nivelul companiei. „Unde să vină la CEO? Aici nu avem loc pentru sindicaliști. Le-am pus la dispoziție sediul din comuna Mătăsari, care este dotat și utilat cu tot ce trebuie. Noi suntem în plină reorganizare pentru că avem nevoie de spații pentru angajații noștri”, a declarat Aurel Medințu.


Categoria: Politică

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad