Liderii FNME: „Deocamdată, nu ne mutăm!”

Secretarul general al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, Gheorghe Etăgan, speră ca Federația Națională Mine Energie să-și desfășoare activitatea în sediul din centrul orașului și iarna aceasta.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia pare că s-a răzgândit, cel puțin deocamdată, în privința evacuării Federației Naționale Mine Energie din sediul aflat pe strada Victoriei, numărul 22. FNME a primit, inițial, termen ca până la data de 1 octombrie să elibereze spațiul pe care îl ocupă în prezent în centrul Târgu-Jiului. La ultima conferință de presă, directorul general al Complexului Energetic Oltenia a anunțat că evacuarea va fi amânată. Secretarul general al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia spune că și așa Federația Națională Mine Energie nu putea fi scoasă din actualul sediu, conform Contractului Colectiv de Muncă. „Noi am răspuns conducerii CEO că acesta este sediul în care trebuie să funcţionăm, pentru că este înregistrat la Tribunal. Deocamdată nu ne mutăm, administraţia a amânat evacuarea, dar n-a specificat o altă dată. Conform CCM, administraţia e obligată să ne asigure sediul, utilităţile şi telefonul”, a declarat Gheorghe Etăgan. Vicepreşedintele  Federației Naționale Mine Energie susține că administrația CEO este cea care trebuie să pună la dispoziție clubului Pandurii alt spațiu pentru a funcționa. „Clubul nu are sediu, dar nu se pune problema să nu-i fie asigurat un spaţiu. Până în primăvară, FNME nu are de ce să fie evacuată, pentru că iarna nu se fac reparaţii şi reabilitări”, mai spune Gheorghe Etăgan.

Categoria: Politică

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad