Liderii sindicali îi cer demisia lui Marin Condescu din fruntea FNME

Unul dintre şefii de organizaţii sindicale, liderul sindicatului de la Cariera Tismana 1, a cerut public demisia şefilor Federaţiei Naţionale Mine Energie, condusă de Marin Condescu.

Gabriel Bălăceanu îi vrea demişi şi pe liderii care au afaceri cu Complexul Energetic Oltenia, susţinând la RTV Târgu Jiu că aceştia distrug mişcarea sindicală.

Alegeri anticipate?

Liderul  a făcut referire la faptul că liderii FNME au fost cei care au cerut disponibilizări la Complexul Energetic Oltenia, ceea ce este inadmisibil pentru mișcarea sindicală. De asemenea, tot liderii Federației Naționale Mine Energie au cerut reducerea prețului pe MW cu 20%, ceea ce ar însemna că cel mai mare producător de energie termo din țară ar produce pe pierdere. În acest context, este posibil ca în cadrul FNME să fie organizate alegeri mai devreme decât erau programate, a mai spus Bălăceanu la postul de televiziune.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. S.O.S OPRIŢI JAFUL SINDICAL says:

  Alegerii şi liderii noi.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 2. S.O.S OPRIŢI JAFUL SINDICAL says:

  Bălăceanu la ce Federaţie pleacă cu sindicatul?

  Thumb up 1 Thumb down 0

 3. S.O.S OPRIŢI JAFUL SINDICAL says:

  Rog redactori GORJ DOMINO,să informeze conducerea C.E.O că în unele cariere anumiţi CFL-işti au încasat salarii fără a şti măcar care e locul lor de muncă.Au încasat salarii fără să vină o zi în carieră(ex Tismana 1,

  Thumb up 2 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad