Limbajul trupului bărbaţilor

Fie că abia l-ai întâlnit sau că vă aflaţi deja într-o relaţie de termen lung, limbajul trupului este acelaşi şi te ajută să decodezi foarte multe lucruri.

1. Îşi poziţionează pieptul şi umerii spre tine, chiar dacă el se uită la altceva

Fie că este vorba de partenerul tău sau de un simplu prieten, ceea ce un bărbat vrea să spună atunci când îşi poziţionează partea de sus a corpului spre tine este că eşti cea mai importantă persoană pentru el. Deci, atunci când apare un nou bărbat în viaţa ta, studiază-i limbajul corpului şi vei ştii exact ce anume urmăreşte.

2. Te ţine prizonieră cu un braţ

Acest lucru înseamnă că se joacă cu tine. Ţinând contactul vizual intens pentru mai mult de 5 secunde înseamnă că îşi foloseşte tehnicile de seducţie pentru a ajunge în pat.

3. Zâmbeşte pe jumătate

Exista o şansă mare ca acest bărbat să îşi dorească o aventură. Fiecare parte a feţei lui spune o poveste diferită.

3. Îşi ridică sprâncenele

Atunci când un bărbat vede o persoană de care îi place, atunci automat îşi va ridica sprâncenele, ridându-şi fruntea în acest proces.

4. Îşi atinge cureau sau buzunarul de la blugi

Dacă îşi atinge cureaua sau îşi agăţă degetele de buzunare, încearcă să îţi atragă atenţia către „ bunurile” sale.

5. Stă cu picioarele desfăcute

Atunci când un bărbat se simte atras de tine, el îşi va ţine picioarele despărţite. Bărbaţii nici măcar nu vor realiza acest lucru.

6. Stă cu degetele de la picioare îndreptate unele spre altele

Asta înseamnă că bărbatul din faţa ta se simte puţin nesigur.

7. Zâmbeşte cu gura închisă

Acest lucru înseamnă că te place, dar că nu vrea să dezvăluie prea multe lucruri prea curând. Probabil că este puţin timid şi probabil puţin nesigur, aşa că îşi doreşte să îşi ţină deoparte emoţiile pentru moment.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad