Lincar: „Dorim să continuăm forma ascendentă”

Erik Lincar nu concepe decât un debut cu dreptul în actuala stagiune, dar este conștient că Gloria Bistrița va fi o nucă tare. Totodată, atât Lincar, cât și jucătorii și conducerea administrativă au chemat suporterii la stadion.

Erik Lincar a prefațat astfel jocul cu Bistrița: „Gloria Bistrița este o echipă puternică, extrem de omogenă, pentru că 70% din jucătorii pe care-i are au evoluat împreună și în Liga I. Este o echipă agresivă, care va veni la Craiova să nu primească gol. Cu siguranță va fi una dintre formațiile care va trage la promovare. Dorim să continuăm forma ascendentă. Și, personal, îmi doresc ca suporterii să fie alături de noi, să ne încurajeze“. Florin Pătrașcu, reprezentantul jucătorilor la întâlnirea cu media, a completat:  „Mă bucur că am venit la Craiova. Am avut parte de o primire călduroasă. Cu publicul aproape de noi suntem de neînvins“. Managerul general al Universitatea, Pavel Badea, a făcut următorul apel la fani: „Craiovenii trebuie să înțeleagă că avem nevoie de ei, să vină la stadion. Echipa asta este a craiovenilor, pe ei îi reprezintă. Veniți alături de noi, pentru că voi veți ține în viață acest club“.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad