Liviu Andrei: Am avut lipsa de inspirație de a-i cere lui Călinoiu să mă ajute să revin acasă

Fostul prefect de Gorj nu știe ce are președintele Consiliului Județean cu el de nici măcar nu-i mai răspunde la telefon.

Dorința de a reveni în județul Gorj i-a dat mari bătăi de cap fostului reprezentant al guvernului în teritoriu de pe vremea guvernării democrat-liberale. Liviu Andrei a încercat să ajungă pe postul de manager general la clubul Pandurii. Anunțul revenirii în județ a lui Liviu Andrei, făcut de Marin Condescu după meciul cu Gaz Metan Mediaș, a creat o furtună în jurul acestui subiect. Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, și-a anunțat retragerea din AGA clubului gorjean, iar președintele Consiliului Județean Gorj a spus, la vremea respectivă, că președintele pandurilor a făcut un abuz. Subprefectul de București nu înțelege de ce Ion Călinoiu a avut o astfel de atitudine împotriva  sa. „Am spus de mult timp că vreau să revin acasă. Chiar am avut  lipsa de inspiraţie de a-i cere lui Ion Călinoiu să mă ajute. Nu înțeleg pe domnul Călinoiu ce are cu mine, văd că problema sunt eu, nu altcineva. Pe cine am rugat să mă ajute? Pe cel care se opune să vin eu acolo? Nu-l înțeleg nici pe primarul Florin Cârciumaru, de ce s-a întors din drum? Am colaborat bine cu dânsul pe vremea când eram prefect. Eu cred că nu vor ca eu să vin acasă, îi deranjează prezența mea în județul Gorj, mai ales pe prietenul meu, între ghilimele, Ion Călinoiu. El este unul dintre cei care au dorit ca eu să plec la București. L-am sunat ca să discut să văd ce are cu mine, nu mi-a răspuns la telefon”, a declarat Liviu Andrei.

Categoria: Actualitate

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Saftoiu says:

    SI NU TE POTI INTOARCE DECAT PE FUNCTII DE DIRECTOR ? PUNE MANA SI TRECI IN PRIVAT CA SA VEZI SI MATALE CUM E VIATA

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad