Liviu Andrei va demisiona din funcția de subprefect al Bucureștiului

De la prefectură, la conducerea echipei Pandurii Târgu Jiu. Subprefectul Capitalei, Liviu Andrei, a anunţat că îşi va da demisia şi va prelua conducerea echipei.

Liviu Andrei a spus că luni îşi va oficializa retragerea de la prefectura municipiului Bucureşti. Totuşi, el nu va putea prelua noul post de la 1 octombrie, aşa cum îşi doreşte Marin Condescu, preşedintele clubului gorjean.

Profesor de educaţie fizică şi sport, Liviu Andrei a fost între 2008 şi 2012 prefect al judeţului Gorj. În 2008, el a candidat pentru un fotoliu de senator din partea PDL, dar a pierdut alegerile.

„Încerc de foarte mult timp să vin acasă, dim motive unele obiective, altele subiective. Iată că mi s-a oferit această funcţie de către cei mai importanţi oameni ai acestui judeţ, cu care eu am colaborat tot timpul foarte bine. Vin într-un moment bun al echipei, dar într-un moment mai delicat cu alte relaţii care sunt în exterior. Eu voi negocia aceste relaţii, eu voi asigura interfaţa clublui, relaţia cu mass-media, relaţia cu Federaţia Română de Fotbal”, a declarat Liviu Andrei.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/Suprefectul+Capitalei+va+demisiona+pentru+a+ocupa+o+functie+de+c

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad