„Lotul Internaţional a fost şi cea mai bună, şi cea mai nebună alegere pe care am făcut-o”

Dacă mai sunt oferte pentru jucători, am vrea să-i dăm la finalul lunii august, când ştim ce facem.
Marin Condescu, preşedinte C. A. Pandurii Târgu Jiu

Alexandru Vlad pare să fi fost unul dintre ultimele transferuri operate de Pandurii în această vară, atunci când vine vorba despre capitolul vânzări. Cel puţin dacă ne luăm după conducătorii grupării de fotbal gorjene, care susţin că în acest moment nu există nicio ofertă concretă pentru unul dintre elevii lui Cristi Pustai. Preşedintele C. A. al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, spune că şi cazul Nistor este unul aproape închis: „Oferte concrete pentru alţi jucători de la Pandurii nu avem acum, ci doar întrebări. Dar eu cred că Pandurii a vândut destul de bine şi lucrurile sunt în regulă. Cel mai căutat a fost Nistor, dar a existat ofertă pentru Vlad, care s-a şi concretizat. Referitor la Malaga, au existat discuţii, dar din momentul în care ei nu au mai avut dreptul să participe în cupele europene, lucrurile s-au stricat. Doar la stadiul de tatonări este Nistor acum. Iar CFR nu mai e de actualitate. Ca să clarificăm, la Nistor a fost un fel de nelinişte când nu s-a perfectat transferul lui, ci al lui Vlad. El a venit la mine şi a cerut să prelungim contractul, ne-am înţeles. În continuare, dacă nu va pleca, sper să joace, să ne califice, să joace la naţională şi să ne ajute”. În ceea ce priveşte pista CFR, şeful grupării de fotbal gorjene dezvăluie chiar că Pandurii ar vrea ceva „marfă” din Ardeal: „Noi, în schimb, am vrea doi jucători de la CFR. Ei şi-au exprimat opţiunile, dar depinde de Rednic. Este vorba de Nicoară şi Batin. Îi aşteptăm până se termină perioada de transferuri. Oricum, lista pentru UEFA nu o mai prind”, susţine Condescu.

O afacere extrem de profitabilă

Matei, Chiricheş, Pintilii sunt doar câteva nume care au adus un profit serios pandurilor în ultimii ani. Iar lista poate continua şi cu alţi (actuali) panduri care sunt printre cele mai dorite ţinte din Liga I. Ce au însă aceştia în comun? Toţi fac parte din „lotul” Internaţional Curtea de Argeş, preluat de gruparea de fotbal gorjeană în urmă cu 2 ani şi jumătate, practic cea mai profitabilă afacere din fotbalul românesc. Iar acum, boss-ul pandurilor, Marin Condescu, a ajuns să se mândrească cu asta: „Lotul Internaţional a fost şi cea mai bună, şi cea mai nebună alegere pe care am făcut-o în calitate de preşedinte la Pandurii. Am riscat atunci 2 milioane de euro tot printr-un împrumut, dar s-a dovedit că am avut de câştigat”.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad