Mădălina Berbecel își construiește o intrare în sediul Diviziei Miniere!

-Echipamentele televiziunii patronată de aceasta nu au putut fi aduse la etajul 4 al fostei SNLO, administratorul  SC PlanXpert Events SRL, fiind oprită la intrare de agenții de pază

Apropiata lui Marin Condescu nu și-a putut insstala televiziunea în spațiul fostei SNLO de la etajul 4 al clădirii, fiindcă nu a fost lăsată de agenții de pază ai CEO de la Divizia Minieră. Incidentul a avut loc duminică.

Prin urmare, Mădălina Berbecel a făcut cale întoarsă, ieri trimițând conducerii CE Oltenia, o somație. Ultimatumul a fost dat de aceasta, administrator  al SC PlanXpert Events SRL, după ce i s-a cerut eliberarea spațiului ce aparține companiei energetice, din Debarcader.

„Să-și facă altă ușă”

Răspunsul administrației CEO a venit prompt, directorii CEO sugerându-i Mădălinei Berbecel să- și construiască o intrare separată. „Vă dați seama, acolo este o filială a companiei, era normal să nu fie lăsată să intre. Noi nu ocupăm etajul 4, a fost eliberat în urmă cu ceva mai mult timp. I-am răspuns că nu avem nimic împotrivă să-si instaleze televiziunea acolo, numai să-și facă o altă cale de acces. Directorul Antonie (Daniel Antonie, șeful Diviziei Miniere, n.red.) i-a și arătat o modalitate prin care să/și facă o altă ușă iar acest etaj să nu aibă nicio legătură cu acea televiziune”, a declarat unul dintre membrii Directoratului CEO, Aurel Medințu.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad