„Mafia din județul Gorj este în alertă!” – Vezi cine face această declarație ȘOC!

Constantin Crețan reafirmă că sindicalistul Cristea Fluerătoru, aflat în arestul polițiștilor gorjeni, a făcut un autodenunț ca să scape cu o pedeapsă mai ușoară din partea oamenilor legii.

Liderul sindical din zona Motru, alături de doi ingineri implicați în cazul reabilitării unui drum județean, au fost arestați preventiv pentru 29 de zile în luna septembrie.  Cristea Fluerătoru este acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi uz de fals, în timp ce Nicolae Giuran, preşedintele comisiei de recepţie, şi Sandu Benga sunt acuzaţi de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi uz fals. Judecătorii Tribunalului Gorj l-au audiat marți, din nou, pe Cristea Fluerătoru în dosarul drumului Miculești – Motru. Sindicalistul a ținut să infirme informațiile venite de la vicepreședintele Federației Univers, care a spus că sindicalistul din Motru ar fi făcut autodenunț. Cristea Fluerătoru a catalogat declarațiile lui Constantin Crețan ca fiind baliverne. Constantin Crețan susține în continuare că e adevărat ce a spus. „Vă așteptați ca Fluerătoru să recunoască? Este disperat, de asta a negat că a făcut autodenunțul. Vrea să scape de 12 ani de închisoare și să fie condamnat doar la 3-4 ani”, a declarat Constantin Crețan.

„O să fie multe surprize”

Constantin Crețan anunță că, după condamnarea directorului Direcţiei de Strategii – Dezvoltare din cadrul Sucursalei Electrocentrale Turceni, Dumitru Cristea, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, alături de fostul deputat Mugurel Surupăceanu, dar şi interpusul acestuia, Sorin Buşan, în dosarul Buldotancul, vor mai urma și alți directori ai fostului Complex Energetic Rovinari, dar și de la fosta Societate Națională a Lignitului Oltenia, pentru alte ilegalități comise în trecut. Constantin Crețan susține că nu vor scăpa nici anumiți lideri de sindicat de oamenii legii. „O să fie multe surprize, o să vedeți. Am informații clare. Mafia din Gorj e în alertă”, a mai declarat vicepreședintele Federației Univers.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad