Magazinele din județul Gorj nu comercializează apă minerală infestată

Aproximativ 26 de tone de apă îmbuteliată au fost retrase de la comercializare din magazinele din 30 de județe din întreaga țară. S-a luat această măsură după ce s-a descoperit că apa conţinea o bacterie rezistentă  la antibiotic sau o concentraţie de nitraţi peste limita admisă, aceste lucruri putând provoca infecții ale aparatului respirator sau urinar, septicemii sau chiar deces. Cea mai mare  cantitate de apă retrasă s-a înregistrat în judeţele Vaslui, Iaşi şi Dâmboviţa.
potrivit reprezentanților Direcției Sanitar Veterinare, în magazinele din județul Gorj nu au fost descoperite sticle cu apă îmbuteliată din loturile contaminate. Căldura excesivă din ultima perioadă a dus la o explozie a vânzărilor la apa plată sau carbogazoasă. Potrivit comercianților gorjeni zilnic se vând sute de sticle de apă. „Apa e cel mai bine vândut produs în această perioadă. Și sucurile merg foarte bine, dar apa e produsul de bază pe căldura asta. Vindem zeci de sticle cu apă zilnic”, a spus Marius, comerciant.

Categoria: Social

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. romanati53 says:

    Si de ce nu ne spuneti si noua care este apa contaminata? Poate am cumparat si mai avem in stoc, chiar n-avem dreptul sa stim pt a ne proteja? Ori, ziarul dvs. protejaza pe cei care ne omoara? S-au inmultit neregulile la Kaufland, luna trecuta a fost problema carnii din mici, acum problema apei, maine – cine mai stie?

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad