Mâine nu se pot cumpăra bilete de tren

Din cauza unor lucrări de mentenanță la Sistemul Naţional de Rezervare şi Vânzare Online, CFR Călători anunţă că, din cauza unor lucrări de mentenanţă, mâine, 24 septembrie, între miezul nopții și 8 dimineața, biletele de tren vor fi vândute doar în anumite condiții.

Astfel, la trenurile cu regim de rezervare care circulă în acest interval se vor cumpăra bilete fără loc, urmând ca pasagerii să ocupe locurile din tren în funcţie de disponibilitate. De asemenea, nu se vor putea vinde bilete anticipat, iar achiziția online și prin automatele de vânzări (xsellKioşk şi ZebraPay) se va întrerupe. Cine este interesat de achiziția de carduri ”Tren Plus” va trebui să amâne momentul cumpărării pentru că ele nu vor fi disponibile comercializării mâine. Pasagerii care vor cumpăra bilete în acest interval vor beneficia de toate ofertele şi reducerile practicate de către companie,  printr-o procedură care necesită timpi suplimentar.

Sursa:Capital.ro

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad