Maku Bosneanu și-a creștinat fetița

Petrecere mare în familia interpretei de muzică populară Maria Bosneanu! În urmă cu câteva zile, fiul cel mare al solistei, cunoscut publicului drept Maku Bosneanu, și-a creștinat fetița în vârstă de două luni. Evenimentul a fost sărbătorit cu mare fast de familia Bosneanu, micuța fiind cea de-a doua nepoțică a interpretei de muzică populară. Printre invitații la eveniment s-au numărat și câteva nume cunoscute ale muzicii populare.

Cea care a ținut-o în brațe în biserică, îndeplinind rolul de nașă, a fost nimeni alta decât Raluca Sandu,  colegă de breaslă cu tăticul fetiței și bună prietenă a întregii familii Bosneanu. Aceasta s-a pregătit cu toate cele necesare  pentru eveniment, bucurându-se de faptul că părinții Mayei au ales-o pentru a-i fi părinte spiritual acesteia.
Maya a venit pe lume la începutul lunii iulie, iar părinții săi au ales ca micuța să se nască într-o maternitate din Craiova. La naștere, fetița a cântărit 2.820 de grame și a măsurat 43 de centimetri. Maya este cea de-a doua nepoțică a interpretei de muzică populară Maria Bosneanu. Aceasta a devenit bunică pentru prima dată în urmă cu doi ani, atunci când nora sa, Mihaela, soția fiului cel mic al interpretei, Florin, a adus-o pe lume pe Isabella.

S-au căsătorit în luna februarie a acestui an

Maku Bosneanu și soția sa, Andra, s-au cunoscut la sfârșitul verii anului trecut, iar în luna februarie a acestui an s-au căsătorit, mireasa fiind atunci însărcinată în aproape cinci luni. Cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile din cadrul Primăriei municipiului Târgu Jiu. După oficierea cununiei civile a urmat o petrecere care s-a ținut, așa cum era normal, la restaurantul pe care familia Bosneanu îl deține în oraș. Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Raluca Sandu, Marcela Fota și Elisabeta Vasile, câteva dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din Gorj, bune prietene cu cei doi miri.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad