Mama Silvanei Brăgaru a pozat sexy, la fel ca fiica sa

Silvana Brăgaru a devenit cunoscută datorită formelor fizice generoase cu care Mama Natură a înzestrat-o, iar cei care s-au bucurat primii de prezența ei în paginile revistelor destinate bărbaților nu au fost românii, ci germanii. Acum, pe pagina de socializare a focoasei târgujience a fost postată o fotografie sexy cu mama sa, Camelia Brăgaru. Fiica și mama au fost foarte lăudate de comentatorii de pe Facebook.

Sexy-mama Silvanei Brăgaru nu este la prima apariție în această postură, însă de data aceasta a demonstrat că poate renunța la și mai multe haine pentru a aprinde imaginația bărbaților. Camelia Brăgaru demonstrează că poate fi la fel ca sexy ca fiica sa. Nici cu ea natura nu a fost zgârcită, dovadă stând și zecile de comentarii primite de către Camelia: „Ce bună e mami!”, „Frumoasă mamă ai, Silvana!”, „…oltence fierbinți! Sunt mândru că sunt oltean!” – au scris bărbații care vizitează des pagina de socializare a Silvanei. Inedit este faptul că mama Silvanei a ales să pozeze „hot” într-o ținută în care s-a fotografiat și fiica ei. Mama și fiica seamănă foarte bine: ambele sunt brunete, voluptoase și într-o formă fizică foarte bună. Deși mama Silvanei este o femeie trecută de prima tinerețe, aceasta ar putea fi ușor confundată cu sora fostului iepuraș Playboy. Fotografiile în care apare împreună cu cea care i-a dat viață, postate de-a lungul timpului de Silvana pe pagina personală de Facebook, au primit sute de aprecieri din partea fanilor. ,,Frumoasă mamă ai, deci de aici se trage frumusețea ta!”, i-a scris unul dintre fani voluptoasei gorjence. Silvana se mândrește cu mama sa și le-a mulțumit fanilor care au postat comentarii laudative!
Silvana Brăgaru a devenit cunoscută acum câțiva ani în Germania, unde a câștigat un concurs de frumusețe organizat de către publicația Bild. Gorjeanca lucra la momentul respectiv ca ospătăriță într-un local din Nurnberg, orașul în care locuia împreună cu mama ei.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. dandana says:

  Cine nu cunoaste,sa …taca! Si,ca sa supravietuiesti iti trebuie sa cunosti ,,ceva,, sa muncesti,sa depui o ,,activitate,, ! Ce poate,ce face,ce cunoaste, noi unii avem la…dosar! Si nu uitati,aschia nu sare departe…!Si inca ,,ceva,, :ce se naste din pisika…!

  Thumb up 1 Thumb down 1

 2. dani says:

  gorjenii,aceeasi mentalitate comunista-primitiva ca acum 24 ani.mai oameni fiecare are dreptul sa faca ceea ce-i place ceea ce poate ceea ce vrea.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 3. alin says:

  Superbeeee !!!!!!!!!!!! <3

  Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad