Mama surorilor Gabor, ridicată de la morgă de către ginere

Trupul neînsufleţit al Veronicăi Bulai, mama surorilor Ramona şi Monica Gabor, a fost ridicat de la morga din Târgu Jiu de rude. La SML Gorj nu s-a prezentat vineri niciuna dintre fete, ci doar ginerele Veronicăi și o altă rudă din Bacău. Veronica Bulai a murit joi la Peştera Polovragi, după ce a fost lovită în cap de o bucată de stâncă desprinsă de pe un versant.

Ginerele Veronicăi Bulai, soțul fiicei celei mari, a venit vineri la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru a ridica trupul neînsuflețit al mamei surorilor Gabor. Niciuna dintre surorile Gabor nu a venit la Târgu-Jiu. Sicriul a fost dus la Bacău cu o maşină funerară. „A fost un traumatism cranian cu explozia cutiei craniene, multiple fracturi şi viscerarea masei cerebrale. Nu avea nicio șansă la viață, chiar dacă se intervenea în a doua secundă de după impact“, a spus Florin Dijmărescu, medic legist al SML Gorj.

Înmormântarea are loc astăzi

Surorile Gabor își vor înmormânta astăzi mama. Atât Ramona, cât și Monica Gabor au venit în țară la sfârșitul săptămânii trecute, la scurt timp după ce au aflat tragica veste. La căpătâiul Veronicăi a venit și tatăl surorilor Gabor, de care femeia divorțase de ani buni. Și fostul ginere Irinel Columbeanu a trimis o coroană.

Posibil ca un animal să fi cauzat căderea de bolovani

Dumitru Hortopan, directorul Muzeului Judeţean Gorj, a declarat că este posibil ca un animal să fi stat la baza producerii tragicului eveniment în urma căruia Veronica Bulai și-a pierdut viața: „A fost un accident natural. Bolovanii s-au desprins, probabil, din cauza unui animal care circula în zona din partea superioară a versantului. Drumul este semnalizat cu «Atenţie cad pietre» şi «Staţionarea interzisă». Peştera este în custodia firmei care este custodele zonei Gorjul Nordului de Est şi este dată nouă în administrare“, a spus Dumitru Horopan, directorul Muzeului Gorj.

Categoria: Eveniment

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad