Mandate de arestare pentru traficanții de cannabis

Săptămâna trecută, polițiștii din Gorj și Dolj, în cadrul unei acțiuni comune, au efectuat percheziții domiciliare la mai mulți tineri. La trei dintre ei, oamenii legii au găsit culturi de cannabis. Cei trei – doi din Gorj și unul din județul Vâlcea – au ajuns după gratii, în arest preventiv, pentru trafic şi deţinere de droguri.

Cei trei tineri din Gorj şi Vâlcea, anchetaţi pentru trafic şi deţinere de droguri, au fost arestaţi în baza unor mandate emise pe 29 de zile de magistrații Tribunalului Gorj. Potrivit anchetatorilor din cadrul DIICOT Gorj, Auraş Culiţă Ciucă, Adrian Alexandru Drăgulescu şi Grigore Ciprian Eftenoiu au plantat şi recoltat cannabis, fiind ridicată în urma unor percheziţii cantitatea de 21 de kilograme. Anchetatorii au descins la şase domicilii, unde au găsit plantate în grădini culturi de cannabis, printre legume şi alte zarzavaturi. Avocaţii celor trei pot face recurs la decizia de arestare preventivă dispusă de Tribunalul Gorj.

Cultivau cannabis printre castraveți

La data de 13 august, poliţişti din cadrul S.C.C.O. Gorj, B.C.C.O. Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Gorj şi D.I.P.I., sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Gorj, au continuat cercetările într-un dosar penal privind mai multe persoane suspecte de trafic de droguri de risc (cannabis) şi au efectuat un număr de 6 percheziţii domiciliare, patru în judeţul Gorj şi două în judeţul Vîlcea, în vederea identificării suspecţilor şi a culturilor ilegale de cannabis. Cu ocazia acţiunii au fost identificaţi trei suspecţi: Auraș Culiță Ciucă, de 39 ani, domiciliat în comuna Slătioara, judeţul Vâlcea, iar cu ocazia percheziţiei domiciliare a fost identificată o cultură de cannabis, formată din 21 plante, care au fost recoltate, iar masa vegetală a fost de 7,5 Kg; Grigore Ciprian Eftenoiu, de 24 ani, domiciliat în municipiul Târgu-Jiu, iar cu ocazia percheziţiei domiciliare a fost identificată o cultură de cannabis, formată din 10 plante care au fost recoltate, iar masa vegetală a fost de 2,6 Kg, precum şi fragmente vegetale uscate de cannabis; Adrian Alexandru Drăgulescu, de 23 ani, domiciliat în municipiul Târgu-Jiu.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad