Marian Rotaru: Pe parlamentarii de pe Colegiul 1 i-am mai văzut doar pe afișele din comună

Edilul comunei Lelești se plânge de lipsa banilor de la primărie și de faptul că parlamentarii de pe Colegiul numărul 1 au uitat de oamenii care i-au votat în decembrie trecut.

 

Situația financiară a primăriei comunei Lelești este din ce în ce mai grea. Autoritățile locale colectează greu dările de la cetățeni. Se gândesc să le pună popriri pe salarii sau pensii unor locuitori rău platnici. Bani de la guvern nu au venit anul acesta în vistieria primăriei. Primarul Marian Rotaru spune că în curând se va afla în imposibilitatea de a mai plăti facturile la curent și de a mai achita salariile funcționarilor din primărie. „De zece ani de când sunt primar, nu am întâlnit până acum să nu se facă o rectificare bugetară. Situația e foarte gravă. Vom rămâne fără curent, fără telefoane, nu voi mai putea plăti salariile angajaților. Pe parlamentarii de pe colegiu i-am mai văzut doar pe afișele de pe raza comunei. Au mai rămas lipite prin Lelești de la alegerile parlamentare. Domnul deputat Ion Cupă a mai venit, dar nu are nici dânsul ce să facă pentru noi. Păcat că au obținut mandatele pe seama unor neajunsuri ale oamenilor. Când îi aud sau îi văd pe la emisiuni, închid aparatele de radio sau televizoarele să nu-i mai aud”, spune supărat primarul comunei Lelești, Marian Rotaru.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad