Marin Condescu, la ministrul Niță

Liderul FNME și președintele CA al CS Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat că va clarifica situația privind vizita de ieri a organelor de control la sediul clubului. De asemenea, acesta a mai precizat că va vorbi astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, și despre deplasarea lui la Ministerul Energiei, chiar în timpul controlului desfășurat, la Târgu Jiu, la clubul pe care îl conduce.

Surse oficiale afirmau ieri că foarte multe persoane au intervenit  la ministrul Niţă pentru ca acesta să-l primească pe Marin Condescu la discuţii. Dacă, în final, discuțiile au avut loc, Marin Condescu nu a precizat: „Despre acest lucru vom discuta mâine (azi, n.red). Pe de altă parte, cred că s-a exagerat, nu au avut loc descinderi la Clubul Pandurii, ci a avut loc o verificare a instituțiilor de control. Este singurul lucru pozitiv în această situație”, a declarat Marin Condescu.

Plecat cu „treburi sindicale”

Vizita lui Marin Condescu la Ministerul Energiei ar fi avut legătură cu problema trecerii în producţie a liderilor sindicali, rămaşi fără funcţiile de inspectori sociali plătite de administraţie. Situația acestora va fi discutată în interiorul FNME, la Consiliul Extraordinar de Coordonare ce va avea loc sâmbătă, la Motru.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad