Marin Condescu, navetist! Evacuarea FNME, propunere în Directoratul CEO

-Ion Răuţ, pe teritoriu sindical, primit de Mitrescu şi Golea

Unul dintre directorii CEO a primit sarcina de a inspecta toate sediile companiei din judeţ, folosite de sindicatele FNME. Este vorba despre directorul departamentului de Resurse Umane din CE Oltenia, Ion Răuţ. Acesta a fost ieri la sediul sindicatelor FNME din centrul municipiului Târgu Jiu, fiind primit de cei mai vehemenţi contestatari ai săi, Marin Golea şi Constantin Mitrescu, lideri în conducerea federaţiei conduse de Marin Condescu.

Constatarea directorului a fost că sediul din centrul oraşului care aparţine companiei nu a mai fost întreţinut, fiind necesare reparaţii. De asemenea, acesta a precizat că evacuarea Federaţiei Naţionale Mine Energie va fi propunerea sa în Directoratul CEO. Cu alte cuvinte, Marin Condescu şi întreaga conducere a federaţiei vor face naveta într-un viitor nu prea îndepărtat, la sediul sindical din zona Jilţ, adică în comuna Mătăsari.

Top sedii

Ion Răuţ a declarat că pe lângă Târgu Jiu, a mers şi la sediile în care funcţionează sindicatele: la Lupoaia, Jilţ Sud şi Jilţ Nord: „Am primit această sarcină de a vizualiza, ca să spun aşa, spaţiile folosite de sindicate şi care aparţin CEO. De departe, cel mai somptuos sediu este cel utilizat de sindicatele de la Jilţ Nord, situat în centrul comunei Mătăsari. Sunt multe birouri foarte bine dotate, săli de conferinţe şi tot ce este necesar unei activităţi sindicale. Este un spaţiu propice activităţii FNME, în ideea evacuării acestei federaţii din centrul municipiului, sediul de aici urmând să fie folosit de personalul propriu al companiei. Un alt spaţiu foarte mare este şi cel de la Lupoaia, depăşind cu mult pe cel ocupat de administraţie, de directorii unităţii miniere de acolo”, a mai spus acesta.

Evacuare

Şeful Resurselor Umane din CEO, Ion Răuţ, va propune mutarea sediului FNME în prima şedinţă de Directorat: „Nu ştiu care va fi rezultatul, dar propunerea de evacuare a spaţiului CEO din centru o voi prezenta în şedinţa Directoratului, împreună cu celelalte constatări ale mele”, a precizat acesta. Întrebat cum a fost primit pe „teritoriul FNME”, adică în spaţiul folosit de federaţie, Ion Răuţ a mai spus: „M-au primit foarte civilizat, ca nişte chiriaşi, adică normal.  Chiar domnii Mitrescu şi Golea mi-au dat dreptate în privinţa stării acestui spaţiu care necesită reparaţii. Cel puţin, în prezenţa mea s-au abţinut de la orice comentarii, să spun aşa, răutăcioase, nu ştiu ce au mai spus după ce am plecat”.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad