Marius Borcan: ACD nu funcționează la Gorj!

Gheorghe Orzan, răspunde: Dacă nu era alianța, PC Gorj nu obținea primari la Cătunele și Bumbești Pițic.

 

Tărăboi mare în Alianța de Centru Dreapta Gorj, cu puțin înainte de vizita în județ a președintelui Partidului Conservator, Daniel Constantin. Cearta a pornit după ce conservatorii gorjeni au pierdut postul de viceprimar în comuna Hurezani, în urmă cu câteva zile. Liderul Partidului Conservator de la Gorj a sărit ca ars când a văzut că omul său de la vârful primăriei Hurezani, Marian Clenciu, a fost schimbat din funcție. Marius Borcan este supărat că vicepreședintele liberalilor gorjeni, Gheorghe Orzan, a spus că postul de vice în comuna Hurezani trebuia să revină de la bun început Partidului Național Liberal. „Sunt foarte revoltat de cele întâmplate. Am informat conducerea centrală a partidului. USL-ul n-a funcţionat la Hurezani, dar ce? Funcţionează pe undeva? Unde are P.C.-ul posturile de viceprimari? Acesta este protocolul de care vorbeşte Orzan? Liberalii nu ne-au dat absolut nimic, zero pe linie! USL total înseamnă totul la ei şi nimic la noi”, a răbufnit Marius Borcan.

Câinii latră, ursul merge!

Vicepreşedintele Partidului Național Liberal Gorj, Gheorghe Orzan, nu se agită prea mult la declarațiile războinice ale colegului său de alianță, Marius Borcan. „Dacă avea ceva de comentat, Borcan trebuia să vină la masa dialogului, pentru că şi eu, şi Mădălina Ciolocoi l-am invitat de foarte multe ori. Dacă a uitat cumva domnul Marius Borcan, îi reamintesc că Partidul Conservator a obţinut primarii de la Bumbeşti-Piţic şi Cătunele tocmai datorită indulgenţei PSD şi PNL. Îi urez succes dacă vrea să îi transmită această problemă președintelui PC, Daniel Constantin”, a precizat Gheorghe Orzan.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad