Măruță ar putea deveni tată pentru a doua oară!

Cătălin Măruță, târgujianul care prezintă de ani de zile o emisiune de succes la ProTv, ar putea deveni foarte curând tată. Andra, soția sa, a declarat într-un interviu recent că ea și Măruță lucrează de zor la conceperea unui alt bebe și că fiul lor, David, își dorește un partener de joacă.

Într-un interviu acordat ziariștilor de la Click, Andra a spus că „David e cel mai pregătit pentru un frățior” și că ea și Cătălin Măruță „lucrează” pentru a concepe un nou bebeluș. Întrebată dacă este deja însărcinată, solista a răspuns: „Dacă aveam astfel de veşti, n-aş fi aşteptat să-mi fie cerute, le-aş fi împărtăşit cu mare drag. Cel mai pregătit dintre toţi cred că e David, am impresia că i-ar plăcea un partener de joacă şi acasă, nu doar în parc”.
Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în anul 2008, iar în anul 2010 au devenit părinți pentru prima dată. Din acel moment, lumea celor doi s-a schimbat, iar centrul atenției lor a devenit David. Chiar dacă își dorea foarte mult să devină tată și credea că este pregătit pentru acest rol, Cătălin Măruță a mărturisit că momentul în care și-a ținut, pentru prima dată, fiul în brațe a fost foarte emoționant.

Vor o fetiță

Cele două vedete abia așteaptă să devină din nou părinți! „Deocamdată nu este cazul, nu sunt însărcinată, din păcate. Ne dorim foarte mult, dar încă nu vă putem da o astfel de veste. Când o să se întâmple, o să fiu prima care o să spună. Nu o să ascund acest lucru. Mi se pare cel mai frumos lucru care se poate întâmpla într-o familie, să dai naștere unui copil. Mereu ne-am dorit o familie numeroasă. Eu vin dintr-o astfel de familie și este foarte frumos să crești înconjurat de mulți frați. Cătălin nu a avut frați, a fost singur la părinți, dar își dorește și el la fel de mult ca mine să mai avem și alți copii”, a spus Andra.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad