Masă rotundă în cadrul Asociaţiei Vasiliada Târgu-Jiu

Asociaţia Vasiliada, filiala Târgu-Jiu, a găzduit ieri, în cadrul „Săptămânii prevenirii criminalităţii”, masa rotundă cu tema „Optimizarea parteneriatului instituţional şi parteneriatului public-privat în vederea creşterii siguranţei comunitare şi prevenirii victimizării minorilor”, acţiune care a avut loc în urma parteneriatului încheiat cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj.

Acest eveniment a avut drept scop abordarea interinstituţională în sistem integrat şi cu impact regional a problemelor delicvenţei juvenile şi victimizării minorilor. Acest eveniment a fost organizat de Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Psihopedagogică, Direcţia pentru Sănătate Publică Gorj, Crucea Roşie, filiala Gorj, Asociaţia „Inimi de Gorjeni”, Asociaţia „Tinerii luptă împotriva Viciilor mileniului III”, Asociaţia „Vasiliada” – Filiala Târgu-Jiu şi Organizaţia Naţională Cercetaşii României „Scout Society” – Filiala Gorj, evenimentul reunind reprezentanţi ai tuturor instituţiilor partenere. În încheiere, beneficiarii Centrului pentru Copii „Sfântul Vasile cel Mare” din Târgu-Jiu au realizat o expozitie de pictură cu tema „Dreptul de a fi copil”. Săptămâna dedicată prevenirii criminalităţii va continua şi cu alte evenimente, precum competiţii sportive, spectacole, concurs de desene, concurs de biciclete, iar acestea se încheia vineri, o dată cu marşul pe tema „Siguranţă pentru toţi. Toţi pentru siguranţă!”.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad