Mașina polițistului nu era condusă de el: o femeie susține că se afla la volan

Polițistul Lucian Gheorghe, ajutorul șefului de post din Bălești, a vorbit în exclusivitate la TV Sud, post local de televiziune, despre accidentele pe care se presupune că le-a produs. Bărbatul spune că nu el se afla la volan, ci prietena sa. Ambii s-au prezentat la poliție pentru a da declarații. În ciuda acestora, oamenii legii îl suspectează pe Gheorghe că nu spune adevărul.

Lucian Gheorghe, polițistul în vârstă de 28 de ani, din Bălești, acuzat că a produs două accidente rutiere, a afirmat la Tv Sud că prietena sa a fost la volan. De asemenea, Lucian Gheorghe a mai spus că de la a doua tamponare a fugit de la locul accidentului pentru că mașina pe care o loviseră aparținea unui gorjean pe care el îl amendase și nu a vrut să se iște alte neînțelegeri. „Nu am fost eu la volan. Eram în mașină ca pasager și a condus o prietenă pe care o cunosc de două săptămâni. Consumasem un pahar de vin la un prieten și ea m-a așteptat jos să conducă ea, ne-am și certat pentru asta, că eu aveam șofer. I-am spus să oprească, dar ea a început să plângă și să țipe. Eu eram în dreapta, ea a intrat în giratoriu. A intrat în giratoriu. A fost lovită, deci nu a lovit ea. Eu i-am spus să oprească, dar ea s-a pus pe plâns şi a zis că mă duce acasă, după care se întoarce la Poliţie să declare accidentul. Noi atunci nu am ştiut că sunt victime. Când mă căutau poliţiştii eram la un prieten, la Târgu-Jiu. Fata a plecat prima, s-a dus acasă la ea. M-am dus după ea acasă să declare accidentul. Ea are şi nişte probleme de depresie, nu am ştiut nici eu treaba asta. A zis că mă duce acasă și se întoarce ea la fața locului. Maşina pe care o lovise fata asta, a doua, este a unor oameni cărora eu, în urmă cu două luni, le reţinusem permisul de conducere, în nişte împrejurări mai tulburi pentru ei, nu au înţeles normele legale şi a fost cu scandal acolo. Era normal că dacă veneau acolo se luau de mine”, a spus polițistul Lucian Gheorghe. În ciuda acestor declarații, care sunt aceleași cu cele date la poliție, polițiștii din cadrul IPJ Gorj îl anchetează pe colegul lor. Dosarul în care acesta este cercetat pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă se află în lucru la un procuror din cadrul Parchetului Local Târgu-Jiu. De asemenea, superiorii lui Gheorghe îl cercetează disciplinar pe acesta. În maxim o lună de zile, rezultatul anchetei va fi cunoscut.

Categoria: Eveniment

Tags:

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ionel says:

    Cum poti sa minti in halul asta mai tuciuriule? eu am fost langa tine cand te-ai dat jos de la volan, am sa fin sa dau declaratie la politie criminalule

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. cetatean says:

    cum poate un politist sa minta asa si chiar daca era in dreapta, din cate stiu un politist si atunci cand este in civil si timpul liber are obligatia SA INTERVINA IN CAZUL IN CARE SE INTAMPLA UN ACCIDENT

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad