Meci în memoria Căpitanului!

Astăzi, pe stadionul Ion Oblemenco, se va disputa partida amicală dintre Universitatea Craiova și CS Mioveni. Meciul va fi unul cu totul special, în memoria marelui jucător Costică Ștefănescu.

Universitatea Craiova a intrat în linie dreaptă cu pregătirea noului sezon. Astăzi, de la ora 19:00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, trupa lui Erik Lincar va disputa penultimul joc de verificare dinaintea startului de sezon. Va fi un meci special, dat fiind tragicul eveniment care s-a abătut asupra Craiovei fotbalistice: o partidă – omagiu pentru Căpitan. Orașul își va lua adio de la Costică Ștefănescu prin fotbal, sportul pe care el l-a dus la rang de artă.

Câju, singurul absent

Erik Lincar are tot lotul la dispoziție pentru acest joc amical, cu excepția lui Enache Câju, operat recent la mână. În ultima partidă amicală, cu Unirea Slobozia, încheiată nedecis – 0-0, Erik Lincar a mizat pe Brac – Cîrjă, Ljubinkovic, Scarlat, Velcovici, C. Bardu, A. Ionescu, Dragalina, Precup, Ganea, Voinea. In repriza a doua au mai jucat: Irimia, Pătraşcu, Stancu, Opriţa, Pîrvu, Dragicevic, Sin, Dragu, Vişan, Gado.

Oponenții, specialiști în egaluri

Adversara de vineri a alb-albaștrilor va fi colega de serie CS Mioveni. Gruparea argeșeană a încheiat pe poziția a noua stagiunea precedentă, cu 28 de puncte acumulate, golaveraj 27-23. CS Mioveni a fost campioana egalurilor în sezonul trecut, 11 dintre cele 24 de partide disputate încheindu-se fără învingător. În penultimul joc de verificare, CS Mioveni a învins Alro cu 4-0, grație reușitelor lui Năstăsie, Tănasă, Popescu și Stan. În ultima partidă amicală, trupa lui Eftimie Iordan a încheiat la egalitate, 1-1, disputa cu divizionara C SCM Argeșul Pitești.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad