Medicul veterinar Ana Guţă rămâne în arest

Ana Guţă, consilier în cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj, va rămâne după gratii. Aceasta a solicitat Tribunalului Gorj înlocuirea măsurii de arestare preventivă, dar cererea a fost respinsă, ieri, de instanţa de judecată.
Ana Guţă este acuzată de săvârşirea infracţiunilor de complicitate la evaziune fiscală şi fals intelectual. Aceasta este pusă sub acuzare pentru că ar fi ajutat-o pe patroana de la Lexistar să nu declare o cantitate de carne. În acest dosar mai este arestată preventiv şi Maria Lupulescu, administrator al firmei Lexistar. Aceasta este pusă sub urmărire penală pentru comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și instigare la fals și uz de fals. Conform oamenilor legii, aceasta a valorificat carne și produse din carne în valoarea peste 62 de miliarde de lei vechi și, prin documentele falsificate de angajații DSVSA Gorj, s-a sustras de la plata de taxe către bugetul de stat în sumă de aproape 13 miliarde de lei.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Lasa un comentariu




Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad