Medințu: În ce calitate dă Morega ultimatum conducerii CEO? Este o prostie!

Directorul Diviziei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia spune că CEO va face oricum public bilanțul economico-financiar la șase luni.

Aurel Medinţu îi dă replica fostului deputat Dan Ilie Morega, care, luni, i-a somat pe directorul general al Complexului Energetic Oltenia și pe directorul de Resurse Umane, Ion Răuț, ca până pe data de 15 august să prezinte situația reală din punct de vedere financiar a companiei. Directorul Diviziei Energie se întreabă în ce calitate dă Dan Ilie Morega ultimatumuri: „Să facă analize, dar să nu dea ultimatumuri! Probabil, este cel de-al şapte miilea ultimatum dat de armata chineză Uniunii Sovietice. Chestiile astea cu datul cu părerea al pseudo-specialiştilor în energie nu mă prea interesează. Domnul Dan Ilie Morega știe foarte bine că administrația va face public bilanțul, dar face declarații pentru a da impresia că actuala conducere a CEO îl va prezenta în urma presiunilor pe care le-a făcut în presă”, a declarat Aurel Medințu.

Vremuri bune pentru CEO

Meteorologii aduc vești bune pentru gigantul energetic. Se anunță vreme caniculară în următoarea perioadă. Asta va duce implicit la creșterea cererii de energie pe cărbune. „Sperăm ca numărul blocurilor pe care le vom porni să fie mai mare. Vrem să livrăm circa 1500-1700 de Megawați / oră. Ştiam că o să vină şi rândul nostru, de fapt de câteva zile se vede că partea de hidro a cam terminat resursa pe firul apei”, afirmă directorul Diviziei Energie. Aurel Medințu speră ca depozitele de cărbune să se mai golească odată cu venirea caniculei. În zonele miniere, în stocuri sunt peste un milion de tone de cărbune.

Categoria: Politică

Tags: , , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. kienbaum says:

    JALNIC BRE

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad