Medințu nu s-a hotărât dacă mai vrea să facă parte din viitorul Directorat al CEO

Directorul Diviziei Energie este deranjat că sunt tot mai multe persoane care se leagă de faptul că este pensionar.

Actualii membri ai Directoratului Complexului Energetic Oltenia au fost puși provizoriu. Managerul CEO, Laurențiu Ciurel, a spus că se dorește ca mandatele acestora să fie pe o perioadă de patru ani. Noii membri ai Directoratului Complexului Energetic Oltenia vor fi selectați de firma de recrutare Kienbaum. Selecția trebuie finalizată până la sfârșitul lunii august. Directorul Diviziei Energie, Aurel Medințu, afirmă că nu s-a decis dacă își mai depune o candidatură pentru a face parte din viitorul Directorat. „Depinde ce va zice firma de recrutare care selectează candidații. Deocamdată nu este înscris nimeni. Nu știu dacă o să mă înscriu pentru un nou loc în Directorat. Ați văzut că toți se iau de mine că sunt pensionar”, afirmă Aurel Mendințu.

„Mixul va îmbunătăți situația companiei”

În ceea ce privește mixul energetic promis la Târgu Jiu de vicepremierul Liviu Dragnea, Aurel Medințu este convins că se va face. Directorul Diviziei Energie rămâne, însă, la părerea că mixul nu va fi o soluție miraculoasă pentru rezolvarea problemelor CEO. „Mixul va îmbunătăți situația companiei, dar restructurarea complexului, de a reduce prețul de cost, trebuie să fie tot în preocuparea de bază a Directoratului în viitor. Este o poveste că membrii din Directorat trebuie să  plece după contracte ca la piață pentru CEO. Nu trebuie să umble Directoratul de la Petroșani la Sibiu să vândă energie, asta e o prostie”, mai comentează Aurel Medințu. Directorul Diviziei Energie precizează că adminstrația CEO face eforturi pentru a recupera de la CET-urile din țară circa șase mii de miliarde de lei vechi. „Compania a intentat procese pentru recuperarea banilor. Până la sfârșitul anului, sunt convins că îi vom recupera. Nu vor fi probleme cu asigurarea salariilor angajaților”, mai spune Aurel Medințu.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad