Medințu: Până în noiembrie, CEO va funcționa relativ bine

- Cel mai mare producător de energie pe bază de cărbune din țară este în perioada de vârf


A venit și rândul Complexului Energetic Oltenia să mai livreze cantități însemnate de energie în sistemul energetic național. Temperaturile ridicate din ultima vreme au făcut ca CEO să vândă chiar și 1500 de Megawați/oră.  Șefii Complexului Energetic Oltenia au previziuni bune până aproape de luna noiembrie a acestui an. „A fost o chestiune previzibilă. Pe fondul secetei, capacitatea hidrocentralelor a scăzut foarte mult. Se vede foarte clar din curba de producție că au mers noaptea cu capacități de 3-400 de Megawați/oră. Deficitul de energie a fost preluat de capacitățile termo. Eu zic că în perioada următoare, până undeva prin luna noiembrie, Complexul Energetic Oltenia va funcționa relativ bine, adică la 1300-1500 Megawați/oră. Va fi greu să acordăm însă pachetele de performanță. Nu trăim numai pentru acele pachete de performanță. Încercăm să îmbunătățim condițiile de funcționare și financiare ale companiei pentru anul viitor”, a declarat directorul Diviziei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Aurel Medințu.

Categoria: Politică

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ion says:

  Foarte bine , iarna car si vara sanie,
  Este buna o gindire de perspectiva , de apreciat este Domnul Ciurel.
  Cu un stategie buna pe viitor sunt sanse reale pt CEO.
  Dezvoltati si parcuri fotovoltaice,,cumparati si centrale pe gaz,asimilati si Hidro, pe fondul unei bune reorganizari[restructurari] si CEO va FII conpetitiva pe viitor.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad