Microbuze noi pentru elevii gorjeni

O parte dintre localitățile din județul Gorj vor beneficia în curând de microbuze școlare noi. Este vorba despre comunele care în care în acest moment nu există nici un microbuz care să asigure transportul elevilor către unitățile de învățământ.
Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj susțin că până la sfârșitul acestui an, județul Gorj va primi un număr de 15 microbuze școlare  noi. Potrivit acestora, în prezent se desfășoară licitația pentru achiziția mașinilor. ,,Licitația este în curs de desfășurare la nivelul Ministerului Dezvoltării Regionale. În momentul în care va fi finalizată licitația, se va semna contractul și vom primi microbuzele care sunt foarte necesare copiilor. Am înțeles că în județul Gorj vor ajunge în jur de 15 microbuze școlare. În acest moment, există comune în județ care nu au nici un microbuz școlar. Este vorba despre comuna Bălănești, Săcelu, Ionești ș.a”, a spus Ion Ișfan, inspector școlar general în cadrul ISJ Gorj.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad