Mihai Bendeac, bulversat de Roxana Vancea

Fotografia postată de Mihai Bendeac pe pagina personală de socializare, în care apare sărutând-o pe Roxana Vancea, a dat naștere foarte multor discuții referitoare la relația amoroasă care ar exista între cei doi, deși niciunul dintre protagoniști nu a confirmat că între ei ar fi mai mult decât o prietenie. Imediat după apariția fotografiei, Mihai Bendeac a fost surprins conducând mașina târgujiencei, lucru care denotă o relație foarte apropiată între cei doi. Mai mult, începând din această toamnă, Roxana Vancea va fi partenera lui Mihai Bendeac într-un nou proiect de televiziune.

O eventuală relație de dragoste dintre Roxana Vancea și Mihai Bendeac este confirmată și de mesajele tot mai dese pe care cei doi și le transmit prin intermediul Facebook-ului. De curând, Mihai Bendeac a postat un mesaj în care scria că îi este greu să se concentreze din cauza sânilor mari cu care gorjeanca a fost înzestrată de Mama Natură. Răspunsul acesteia din urmă nu a întârziat să apară. „Îi e greu :) )”, a scris aceasta pe Facebook.

A fost inclusă în top 3 cei mai mari sâni din România

De curând, Roxana Vancea a fost inclusă de presa centrală într-un top al celor mai voluptoși sâni din showbizz. Astfel, alături de Margherita de la Clejani și de Roxana Nemeș, frumoasa gorjeancă „se bate” pentru titulatura de „Zeița sânilor imenși”. Doar două dintre cele trei domnișoare incluse în top au fost înzestrate de Mama Natură, iar una dintre acestea, respectiv  Margherita de la Clejani, a apelat la ajutorul medicului plastician pentru a avea un număr mai mare la sutien.
Roxana Vancea are 23 de ani, s-a născut pe data de 2 iunie 1990, la Târgu Jiu, iar în prezent este profesor de sport la o şcoală generală din Bucureşti. Târgujianca a terminat cursurile Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, iar apoi a absolvit cursurile Institutului de Educaţie Fizică şi Sport. Roxana s-a lansat, în anul 2011, pe post de asistentă tv în cadrul emisiunii «Neatza cu Răzvan și Dani», iar pe parcursul acestei veri a prezentat emisiunea estivală „Splash! Vedete la apă”, alături de Roxana Ionescu și Pepe.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad