Mihai Bendeac s-a despărţit de Roxana Vancea

Mihai Bendeac şi Roxana Vancea îşi surprindeau fanii, în urmă cu două săptămâni, cu anunţul referitor la legătura amoroasă dintre ei doi. Nimeni nu se aştepta ca între fosta asistentă a matinalilor de la „Neatza” şi actor să se lege ceva. Vestea existenţei unei relaţii între cei doi a fost la fel de surprinzătoare ca şi aceea referitoare la despărţire.

Doar două săptămâni a durat relaţia amoroasă dintre târgujianca Roxana Vancea şi actorul Mihai Bendeac. Potrivit dcnews.ro, cei doi au pus punct relaţiei. Se pare că cel care a luat hotărârea de a pune capăt poveştii de dragoste a fost Mihai Bendeac. Acesta ar fi renunţat la relaţie pentru că se simţea sufocat de focoasa gorjeancă. Chiar dacă şi-au spus „Adio”, cei doi au rămas prieteni pentru că lucrează pentru acelaşi trust de media, iar interacţiunea este inevitabilă.

Bulversat de formele Roxanei

Mihai Bendeac este primul bărbat din mediul showbiz-ului cu care Roxana a avut o relaţie. Se pare că actorul a fost  atras în primul rând de formele voluptoase cu care Mama Natură a înzestrat-o pe târgujiancă. De curând, Mihai Bendeac a postat un mesaj în care scria că îi este greu să se concentreze la serviciu, respectiv la filmările pentru noul proiect la care lucrează şi şatena, din cauza sânilor mari ai gorjencei. Răspunsul acesteia din urmă nu a întârziat să apară. „Îi e greu :) ”, a scris Roxana pe Facebook.

A fost inclusă în top 3 cei mai mari sâni din România

De curând, Roxana Vancea a fost inclusă de presa centrală într-un top al celor mai voluptoși sâni din showbizz. Astfel, alături de Margherita de la Clejani și de Roxana Nemeș, frumoasa gorjeancă „se bate” pentru titulatura de „Zeița sânilor imenși”. Doar două dintre cele trei domnișoare incluse în top au fost înzestrate de Mama Natură, iar una dintre acestea, respectiv  Margherita de la Clejani, a apelat la ajutorul medicului plastician pentru a avea un număr mai mare la sutien.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad