Mihai Prunariu i-a cerut lui Marin Condescu să convoace CA al CS Pandurii. Viorel David: Cui foloseşte acest scandal?

- În conturile CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu au intrat, în ultimele două luni, 3,5 milioane de euro
– Primele de aproximativ 35.000 de euro promise jucătorilor nu au fost primite de aceştia
– Viorel David: CEO poate să ceară orice situaţie financiară a clubului, de la auditorul extern sau de la cenzor

Mihai Prunariu, numit recent membru în Consiliul de Administraţie al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, i-a trimis şefului CA, Marin Condescu, o solicitare de convocare a Consiliului de Administraţie. Acesta spune că şedinţa nu a avut loc până acum, Marin Condescu fiind cel care trebuie să convoace CA.

În presa locală s-a vehiculat faptul că lui Marin Condescu i s-a putea retrage dreptul de semnătură, în cazul în care nici în viitoarea şedinţă AGA nu va aduce documentele financiare, solicitate de luni de zile de finanţatorul principal al clubului, Complexul Energetic Oltenia.

Retragerea dreptului de semnătură?

Întrebat dacă are cunoştinţă de o astfel de posibilitate, adică de retragerea dreptului de semnătură în cazul lui Marin Condescu, unul dintre reprezentanţii acţionariatului, Viorel David (managerul Artego SA) a declarat: „Nu ştiu nimic despre acest lucru, nu am auzit. Este un război surd şi permanent. O vinovăţie a unei persoane nu este stabilită decât de organele statului. Este foarte simplu. Dacă este vinovat cineva, acel cineva plăteşte, dar până atunci, cui îi foloseşte acest scandal?” În legătură cu faptul că Marin Condescu nu a reuşit să pună la dispoziţia CEO actele cerute de administraţia companiei, care ar trebui să justifice sumele cheltuite în ultimii trei ani de acesta, în calitate de şel al clubului Pandurii Lignitul, Viorel David a mai spus: „Orice act contabil îl poţi vedea – dacă vrei. Este de ajuns să mergi la auditorul extern al clubului, care este SC Expert ACNT, la Vasile Iordache, sau la cenzorul clubului. Sigur există un raport al auditorului sau al cenzorului”, a sugerat conducerii CEO, Viorel David. Acesta a făcut referire şi la multele acuzaţii penale care i se aduc lui Condescu, spunând că succesul echipei de fotbal nu ar fi trebuit umbrit: „Spuneţi-mi mie, dacă tot ce s-a spus şi s-a scris, se va dovedi neadevărat, cine plăteşte?”.

Prime restante şi datorii la stat

Pe de altă parte, Mihai Prunariu vorbeşte despre lucruri concrete şi care nu au fost clarificate deloc – faptul că în conturile CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu au intrat sume fabuloase de bani, despre care nu se cunoaşte cum au fost cheltuite, nefiind convocat până acum Consiliul de Administraţie: „În ultimele două luni, au intrat la club trei milioane şi jumătate de euro. Din câte am înţeles, fiindcă nu avem o situaţie cunoscută de noi în acest sens, există datorii consistente ale CS Pandurii Lignitul către terţi, jucători, antrenor şi la stat. Primele jucătorilor promise de Condescu pentru cupele europene, în jur de 35.000 de euro pentru fiecare jucător, existând şi alte restanţe din campionate. Din acest motiv i-am solicitat lui Marin Condescu să convoace Consiliul de Administraţie al clubului”, a spus Mihai Prunariu. Cu alte cuvinte, acesta speră că, în prima şedinţă a CA, situaţia financiară din prezent a CS Pandurii Lignitul va fi clarificată.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Commentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gicu says:

  se stie ca prunariu are o legatura stransa cu parvulescu care ii si da informatii. deci cele spuse de prunariu s-ar putea sa fie exacte. pe de alta parte,parvulescu musca mana care l-a hranit? se pare ca da!

  Thumb up 1 Thumb down 1

 2. pt gicu says:

  Si Parvulescu asta ar trebui sa fie dat afara din club. Ii spune lui Prunariu secrete de stat pe care nu ar trebui sa le stie decat Condescu, ca e clubul lui. Prunariu si el trebuie sa fie dat afara ca afla date secrete. Pustai urmeaza si el, ca face publice numele jucatorilor. In club sa ramana doar Condescu, ca e singurul care nu spune nimic.

  Thumb up 3 Thumb down 2

 3. gicu says:

  da,ai dreptate!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. gogu says:

  Prunariu nu se pricepe decat la ,,,tuica . Ce treaba are ciumpalacul asta cu fotbalul de divizie A ?

  Thumb up 0 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad