Mihai Prunariu: Pandurii nu va pierde banii de la UEFA

Președintele Asociației Județene de Fotbal Gorj crede că sunt găselnițe declarațiile lui Marin Condescu, conform cărora ar putea fi probleme cu banii la clubul gorjean din cauză că vor apărea întârzieri în trimiterea documentelor la forul european.

 

Războiul dintre Condescu şi  reprezentanţii CE Oltenia în forurile de conducere ale  clubului sportiv târgujian se mută la televizor. Şi asta,  după ce Marin Condescu a refuzat sistematic să respecte elementarele reguli, cum ar fi, să reprezinte clubul în Consiliul de Administraţie. Astfel, în lipsa unui cadru instituţional Prunariu se vede nevoit să ia „taurul de coarne”, combătând problemele clubului, în presă, aşa cum a procedat şi Marin Condescu.

 

Președintele pandurilor a declarat luni jurnaliștilor, în urma descinderilor de la sediul clubului de fotbal, că echipa gorjeană riscă să piardă banii de la UEFA pentru participarea în cupele europene. „Grav este că, până marţi la prânz, trebuia să trimitem la UEFA o serie de documente din care să rezulte situaţia noastră financiară, că nu avem datorii la buget, la jucători şi ulterior urma să primim, apreciem noi, undeva la 2 milioane de euro. Sper să obţinem o derogare de la UEFA, dacă nu, nu ştiu ce mai putem face, poate doar să trimitem hârtiile de la Poliţie, din calculatoarele pe care ni le-au ridicat”, a spus Marin Condescu. Membru în Consiliul de Administrație al clubului Pandurii, Mihai Prunariu afirmă că declarațiile lui Marin Condescu sunt doar diversiuni.„Marin Condescu găseşte găselniţe, hârtiile au fost trimise către UEFA, se prevalează ca şi până acum de jocul în cupele europene, n-are legătură una cu alta. Sunt doar diversiuni aceste declarații ale președintelui clubului Pandurii. Situația de la club preocupă pe toată lumea. S-a amânat și evacuarea sindicatelor din sediul din centrul Târgu-Jiului, în care se află şi clubul, tocmai pentru a nu se interveni în bunul mers al echipei. Marin Condescu ar fi trebuit să se retragă din funcţia de preşedinte, dacă ar fi vrut binele echipei Pandurii”, a declarat Mihai Prunariu.

Categoria: Politică

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad