Mihăiță Pleșan și Silviu Izvoranu au fost prezentați oficial


Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, CS Universitatea Craiova și-a prezentat noile achiziții. Este vorba de jucătorii Mihăiță Pleșan, ultima dată la Volga Novgorod, echipă din prima ligă rusă, și Silviu Izvoranu, sosit de la Volin Luțk – prima divizie ucraineană.

Mihăiță Pleșan crede în proiectul Universitatea Craiova și este convins că va reuși promovarea la finalul stagiunii. Pleșan a spus: „Am avut mai multe oferte, nu doar din spațiul ex-sovietic, ci și din Liga I. Am ales cu sufletul, aveam o datorie morală față de acest oraș și m-am întors la echipa care joacă în oraș. Îi cunosc foarte bine pe cei care au demarat acest proiect, pe Pavel Badea, Zeno Bundea, sunt oameni serioși și îmi doresc ca de la anul să jucăm în divizia A”. Noul jucător al Universității Craiova își dorește ca la Universitatea să se construiască din nou o mare familie: „Foarte multe nu știu de Liga a II-a, nu m-a interesat. E o diferență mare între Liga I și Liga a II-a. Noi jucăm aici și cred că toți cei care vor intra în vestiarul Craiovei vor da totul. Dacă credeam că e un pas înapoi, nu veneam; cred în acest proiect. Eu îmi doresc să se facă o mare familie, cea a Universității Craiova. Ăsta este visul meu, de-asta am venit aici”.

Izvoranu: „Suporterii craioveni merită să aibă o echipă în A”

Silviu Izvoranu, noua achiziție a Universității Craiova, a declarat că a venit în Bănie cu un obiectiv clar: să urce Știința din nou pe prima scenă a fotbalului românesc. Silviu Izvoranu a spus: „Sunt foarte bucuros că am venit la Craiova. Pentru public, care merită să aibă o echipă în prima divizie. Sper ca la finalul campionatului să fim toți bucuroși, suporteri, staff, să ne bucurăm că suntem în divizia A. La Craiova a fost tot timpul un public fierbinte, pentru orice fotbalist este fantastic să joci cu 20.000 de oameni alături”.


„Pandurii nu au nicio șansă cu Dnepr”

Mihăiță Pleșan, proaspăta achiziție a Universității Craiova, consideră că meciul din Europa League, dintre Pandurii și Dnepr Dnepopetrovsk, are o favorită clară, iar aceea nu este formația olteană. Pleșan a declarat: „Să spun sincer, Pandurii nu va avea nicio șansă cu Dnepr. E o echipă foarte valoroasă, unde s-au făcut investiții foarte mari. Sunt mulți jucători foarte valoroși, de zeci de milioane de euro și asta face diferența. Eu îmi doresc din tot sufletul să câștige, că e o echipă oltenească, dar sunt șanse extrem de mici”.

Stroe: „Vor fi elemente de bază în echipă”

Președintele de onoare al Universității Craiova, Corneliu Andrei Stroe, a vorbit despre noii sosiți la club. Corneliu Andrei Stroe a spus: „Mihăiță Pleșan este un jucător format aici la Craiova, nu doar ca fotbalist, ci și din punct de vedere profesional, domnul Pleșan este absolvent al Facultății noastre de Educație Fizică și Sport, unde a făcut studii atât de licență, cât și de master. Silviu Izvoranu, de asemenea, este un jucător vechi în fotbal. Cei care au urmărit activitatea fotbalistică, știu că are peste 170 de meciuri în liga întâi. Și el a optat pentru clubul nostru. Amândoi jucătorii au fost aduși cu eforturile domnului Pavel Badea, managerul general al clubului. Ei au drept de joc începând de sâmbătă, noi suntem siguri că vor fi elemente de bază în echipă”.

Bundea: „Îi așteptăm cât mai repede pe gazon“

Despre jucătorii nou sosiți la Universitatea, directorul sportiv Zeno Bundea a declarat: „Suntem bucuroși că am reușit să realizăm aceste două transferuri. Ușa rămâne deschisă pentru orice jucător de valoare, care își dorește în primul rând să ajungă aici, să joace și să facă performanță. Cei doi nu au nevoie de prea multă prezentare. Îi așteptăm cât mai repede pe gazon să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Sunt puțin în urmă cu pregătirea, sperăm ca în cea mai scurtă perioadă să ajungă la parametrii optimi, să poată juca“. Directorul sportiv al Craiovei a dezvăluit că clubul se află în tratative și cu alți jucători: „Au fost discuții și cu alți jucători de top, cum sunt și cei doi de aici, dar care nu și-au dorit să vină. Astfel, nu s-a ajuns să se discute partea financiară. Repet, ușa e deschisă, așteptăm jucători de valoare care își doresc să joace aici. Sunt discuții acum cu doi jucători, dar negocierile nu sunt finalizate, astfel încât nu putem să vă dăm mai multe informații“.


Categoria: Sport

Lasa un comentariu




Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad