Mii de elevi au început școala la Rovinari

Cei aproximativ 2.300 de elevi din învăţământul primar, gimnazial şi liceal, precum şi copiii de grădiniţă din Rovinari au început şcoala, încercaţi de emoţii şi bucuroşi de revederea colegilor, prietenilor şi profesorilor.

Deschiderea anului şcolar în oraşul Rovinari a decurs fără probleme. Toate şcolile din oraş au fost pregătite pentru a-şi întâmpina elevii. Edilul oraşului, Filip Dorin, a acordat o atenţie deosebită unităţilor de învăţământ, iar pe parcursul a câţiva ani s-au făcut investiţii serioase atât în şcoli, cât şi în grădiniţe şi creşe. Festivitatea a debutat cu o slujbă ţinută de preotul paroh al Catedralei „Sfinţii Constantin şi Elena” din oraşul Rovinari. A fost prezentă şi profesorul Violeta Bărboi, inspector de specialitate în cadrul Inspectoratului Şcolar Gorj, care a transmis elevilor discursul domnului inspector general şi a ţinut să transmită celor din an terminal mult succes la examenul de Bacalaureat care va urma. Viceprimarul oraşului Rovinari, Chivu Laurenţiu, a urat bun venit tuturor în noul an şcolar şi a transmis discursul primarului Filip Dorin. Acesta a mulţumit cadrelor didactice pentru buna colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Rovinari, asigurându-le totodată de sprijinul administraţiei publice locale şi pe viitor.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad