Minerii de la Lupoia și Roșiuța nu vor fi disponibilizați

Primarul comunei Cătunele, Florinel Țuilă, susține că asta le-a promis oamenilor din zonă directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel.

Demersul făcut de managerul Complexului Energetic Oltenia de a se deplasa în fiecare subunitate minieră din cadrul companiei, pentru a le explica angajaților măsurile luate în ultima vreme de administrație, este unul lăudabil din punctul de vedere al primarului comunei Cătunele. Florinel Țuilă zice că minerii din Lupoaia şi Roşiuţa sunt mai liniştiţi după ce directorul CEO, Laurențiu Ciurel le-a promis, la sfârșitul săptămțnii trecute, că nu-şi vor pierde locurile de muncă. „Prezenţa directorului general, Laurențiu Ciurel, le-a făcut bine angajaților celui mai mare producător de energie din țară. Oamenii se tem de restructurările masive. Se gândesc la viitorul lor şi al copiilor lor. Trăiesc cu frica privatizării. Directorul CEO i-a liniștit. Au primit un pansament la suflețel, cel puțin pentru moment”, a declarat primarul comunei Cătunele, Florinel Ţuilă.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad