Mirela Constantin a renunţat la custodia fiului său. Ciprian Tapotă, fostul soţ, susţine că interpreta nu şi-a mai vizitat fiul de foarte mult timp

În urmă cu câteva luni, Mirela Constantin şi Ciprian Tapotă anunţau că se despart după mai mulţi ani de căsnicie. Divorţul acestora s-a pronunţat la începutul lunii iulie şi i-a luat prin surprindere atât pe apropiaţii celor doi, cât şi pe fanii interpreţilor de muzică populară. Chiar dacă divorţul s-a desfăşurat fără prea mult scandal, se pare că cei doi soţi nu au rămas într-o relaţie foarte bună, iar singurul lucru care îi mai uneşte este băieţelul lor.

La mai puţin de o lună de la pronunţarea divorţului între Mirela Constantin şi Ciprian Tapotă, apar primele scântei publice.  Interpretul de muzică populară susţine, prin intermediul unor mesaje postate pe o pagină de socializare, că fosta sa parteneră de viaţă nu ar fi o mamă responsabilă şi că aceasta nu şi-ar mai fi văzut fiul de câteva săptămâni.
În cele mai multe dintre cazurile de divorţ, custodia minorilor este acordată mamei. Potrivit deciziei judecătoreşti date în cazul divorţului Mirela Constantin- Ciprian Tapotă, custodia minorului este comună celor doi părinţi, dar domiciliul micuţului a fost stabilit la tată. Documentul prevede ,,stabilirea locuinţei la tată, executarea în natură de către mamă a obligaţiei de întreţinere faţă de minor” şi îi dă acesteia dreptul ca în a doua şi a patra săptămână din lună, de vineri, (orele 14.00) până duminică (orele 16.00), să petreacă timpul cu fiul ei. De asemenea, aceasta are dreptul şi la o lună de vacanţă în luna iulie a fiecărui an, precum şi alte câteva zile de vacanţă din decursul anului alături de fiul său.
Potrivit mesajelor postate de către Ciprian Tapotă, interpreta nu şi-a exercitat dreptul la vizită de câteva săptămâni. „Mă bucur prieteni că sunteţi alături de mine,vă mulţumesc frumos! Lucrurile se văd de la sine, în peste 90% dintre cazuri, copiii rămîn la mame! Eu mă bucur că mi l-a lăsat pe Duţu şi că pot să-i dau o educaţie aşa cum trebuie, probabil a realizat că un copil o încurca foarte tare şi mai ales că implică responsabilitate…eu aş venii în genunchi să-mi văd copilul, mai ales ca mamă…o mamă înseamnă Dumnezeu pentru copilul ei, la avut în interiorul ei timp de 9 luni,este o legătură mai specială între mamă şi fiu! Mă refer la o mamă în adevăratul sens al cuvântului, una care îşi face griji,e responsabilă,se dedică total creşterii copilului ei,nu cineva care doar mimează dorul şi falsitatea asta se vede…!!! prefer să mă opresc aici pentru că ar fi multe de spus şi îmi e teamă că dacă le voi spune,lumea o va marginaliza şi mai mult,mai ales mamele!  Nu îi port ura în niciun fel,pe mine m-a dezgusta faptul că la lăsat atât de uşor,ca pe un obiect fără suflet! Sora mea Mirela nu ar putea renunţa niciodată la fetiţa ei,dacă nu o vede o oră,se topeşte de dorul ei,eu cred că aşa se comportă o mamă responsabilă,nu prin cluburi de noapte şi discoteci! Tu de ce crezi că şi acum când scriu acest text,am zâmbetul pe buze? ştiu că ce am avut,nu m-a meritat! Îmi doresc lângă mine o femeie care să mă merite şi pe mine şi pe Duţu,sunt sătul de imagini frumoase,dar care ascund multă falsitate,minciună şi urât! Îmi doresc sinceritate!”, a scris Ciprian Tapotă pe pagina sa de Facebook.

Mirela Constantin: „Eu îmi văd copilul destul de des!”

Contactată telefonic, Mirela Constantin a refuzat să comenteze foarte mult pe baza acestui subiect, precizând că are o relaţie apropiată cu fiul său şi că îl vede destul de des. ,,Nu vreau să comentez foarte mult pe baza acestui subiect, pentru că este unul sensibil pentru copilul meu. Avem custodie comună, cu domiciliul la tată. Eu îmi văd copilul destul de des, ţin legătura în special cu fosta mea cumnată, Mirela, ea îmi spune tot ce face fiul meu, mi-l dă la telefon, vorbim”, a spus interpreta de muzică populară.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad