Mirela Constantin – de la cântec la televiziune

Este tânără, frumoasă și proaspăt divorțată. Mirela Constantin este una dintre cele mai îndrăgite membre ale Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” și un artist care a reușit să își construiască o carieră în domeniul în care evoluează prin forțe proprii și multă muncă. Recent, interpreta de muzică populară a divorțat de fostul soț, Ciprian Tapotă, după o căsnicie care a durat mai mulți ani și în urma căreia a rezultat un băiețel.

În urma divorțului prin care a trecut, interpreta de muzică populară a încercat să lase trecutul în urmă și să își îndrepte toate forțele către cariera sa. În prezent pe lângă cariera muzicală pe care deja și-a construit-o, aceasta își încearcă norocul  și în domeniul televiziunii, astfel că, începând din această lună, solista va avea propria emisiune la un post de televiziune local. „Începând cu data de 9 septembrie vă invit să urmăriți emisiunea «Izvor de cântec» de luni până vineri, (…), emisiune unde voi avea alt rol, nu de solist vocal, ci de prezentator, și voi încerca să aduc în fața dumneavoastră artiști de seamă și cântece pe care dumneavoastră le îndrăgiți”, le-a transmis aceasta fanilor prin intermediul paginii sale de socializare.

A câștigat numeroase premii

Mirela Constantin este originară din județul Vâlcea, orașul Bălcești, și s-a născut pe 12 martie 1987. Primii pași în muzică i-au fost îndrumați de către tatăl său, Ilie Constantin, poliinstrumentist al Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”. În anul 2005 a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, secția Flaut. Din palmaresul interpretei fac parte numeroase premii la olimpiadele și concursurile județene și naționale. Printre cele mai mari reușite ale artistei se numără obținerea Marelui Trofeu la Festivalul „Maria Lătărețu”, în anul 2006. În anul 2007, Mirela Constantin a devenit membră a Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, acest statut fiind un pas important în ascensiunea solistei. În anul 2009 a absolvit Facultatea de Muzică „Spiru Haret”- secția Pedagogie Muzicală.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad