Mirela Constantin, imaginea unui magazin de rochii de mireasă


Fotograful Claudiu Popescu este autorul unor fotografii incendiare cu frumoasa interpretă de muzică populară Mirela Constantin (26 ani), care a devenit de curând imaginea unui magazin de rochii de mireasă din municipiul Târgu-Jiu.

Mirela Constantin este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din judeţul Gorj și, deși a trecut recent prin trauma unui divorț, tânăra reușește să se concentreze pe cariera sa. Nu este prima dată când frumoasa cântăreață de muzică populară postează pe pagina sa de Facebook fotografii incendiare, care arată o femeie frumoasă, elegantă, strălucitoare. Interpreta de muzică populară a mai fost protagonista unui pictorial inedit realizat de fotograful Claudiu Popescu. De data aceasta, la primele fotografii postate pe pagina sa de socializare, Mirela Constantin a precizat că fotografiile sunt pentru un magazin care comercializează rochii de mireasă.

Câștigătoare a numeroase premii

Mirela Constantin este originară din județul Vâlcea, orașul Bălcești, și s-a născut pe 12 martie 1987. Primii pași în muzică i-au fost îndrumați de către tatăl său, Ilie Constantin, poliinstrumentist al Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”. În anul 2005 a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, secția Flaut. Din palmaresul interpretei fac parte numeroase premii la olimpiadele și concursurile județene și naționale. Printre cele mai mari reușite ale artistei se numără obținerea Marelui Trofeu la Festivalul „Maria Lătărețu”, în anul 2006. În anul 2007, Mirela Constantin a devenit membră a Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, acest statut fiind un pas important în ascensiunea solistei. În anul 2009 a absolvit Facultatea de Muzică „Spiru Haret”- secția Pedagogie Muzicală.


Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad