Mirela Constantin, în club cu Filip jr.

 

Este tânără, este frumoasă și proaspăt divorțată. Mirela Constantin este una dintre cele mai îndrăgite membre ale Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” și un artist care a reușit să își construiască o carieră în domeniul în care evoluează prin forțe proprii și multă muncă. Recent, interpreta de muzică populară a divorțat de fostul soț, Ciprian Tapotă, după o căsnicie care a durat mai mulți ani și în urma căreia a rezultat un băiețel.

Chiar dacă divorțul de fostul soț a fost o experiență dureroasă și grea, Mirela Constantin a reușit să treacă peste acest moment și să își refacă viața. Astfel, interpreta de muzică populară profită de serile în care nu are niciun eveniment de onorat și merge în cluburi cu prietenele sale. Cel mai recent club în care aceasta a fost prezentă este unul dintre cele mai cunoscute cluburi din municipiul Târgu Jiu. Printre cei cu care a socializat și s-a pozat artista de-a lungul serii se numără și Robert Filip, fiul primarului orașului Rovinari.

A câștigat numeroase premii

Mirela Constantin este originară din județul Vâlcea, orașul Bălcești, și s-a născut pe 12 martie 1987. Primii pași în muzică i-au fost îndrumați de către tatăl său, Ilie Constantin, poliinstrumentist al Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”. În anul 2005 a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, secția Flaut. Din palmaresul interpretei fac parte numeroase premii la olimpiadele și concursurile județene și naționale. Printre cele mai mari reușite ale artistei se numără obținerea Marelui Trofeu la Festivalul „Maria Lătărețu”, în anul 2006. În anul 2007, Mirela Constantin a devenit membră a Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, acest statut fiind un pas important în ascensiunea solistei. În anul 2009 a absolvit Facultatea de Muzică „Spiru Haret”- secția Pedagogie Muzicală.

Categoria: Monden

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. oana says:

    Urechila asta de Filip strica poza .

    Thumb up 5 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad