Mirela Constantin se reinventează după divorț. Interpreta a pozat sexy într-o ședință foto inedită


Mirela Constantin este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din judeţul Gorj şi nu numai. Frumoasa artistă se bucură de un succes răsunător şi a reuşit să îşi construiască o carieră prin forţele proprii şi datorită talentului cu care Dumnezeu a înzestrat-o. Costumul popular o definește ca artistă, dar atunci când nu îmbracă straiele tradiționale, artista poate fi ușor confundată cu un model profesionist.

Interpreta de muzică populară a fost de curând protagonista unui pictorial inedit realizat de fotograful Claudiu Popescu. Imaginile cu pricina ilustrează o femeie foarte frumoasă, sexy și încrezătoare în propriile calități. Deși a trecut recent printr-un divorț, despărțindu-se de  Ciprian Tapotă Lătărețu după mai mulți ani de căsnicie, interpreta nu lasă să se vadă că a trecut prin această experiență, care pentru unele dintre femei poate fi traumatizantă.
Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă, din dantelă și voal, cu spatele gol, artista și-a impresionat foarte plăcut fanii de pe pagina sa de socializare, mesajele de admirație și felicitările fiind numeroase.

A câștigat  trofeul „Maria Lătărețu”

Mirela Constantin este originară din județul Vâlcea, orașul Bălcești. Primii pași în muzică i-au fost îndrumați de către tatăl său, Ilie Constantin, poliinstrumentist al Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”. În anul 2005 a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, secția Flaut. Din palmaresul interpretei fac parte numeroase premii la olimpiadele și concursurile județene și naționale. Printre cele mai mari reușite ale artistei se numără obținerea Marelui Trofeu la Festivalul „Maria Lătărețu”, în anul 2006. În anul 2007, Mirela Constantin a devenit membră a Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, acest statut fiind un pas important în ascensiunea solistei. În anul 2009 a absolvit Facultatea de Muzică „Spiru Haret”- secția Pedagogie Muzicală.
De-a lungul carierei, Mirela Constantin a avut ocazia să colaboreze cu mari nume ale muzicii populare: Marcel Parnica, Aurel Blondea, Maria Ciobanu, Laura Lavrig, Nicoleta Voica, Maria Loga, Niculina Stoican sau Petrică Mâțu Stoian.Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad